Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Uwaga! Gm Na Metin2 Ae!

Pinkorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zacząłem grać na Arabskim Metin2 AE (Arabia).

Oczywiście: EasyMetin2, MultiHack, DMG skill hack.

Od jakiegoś czasu chodziła za mną zielona kropka na radarze EM2.

Podszedłem do kolegi (bił metka) i razem dziwimy się co to za zielona kropka co za mną chodzi.

Za chwilę z nudów napisałem na czat "Hello GM" i.......

To jest ukryta treść, proszę

(obrazek był za duży na wymiary forum)

No i nam odpisał. Jedyne co wcześniej zauważył kolega to przebłysk napisu < GM > nad postacią.

Ostrzegam was!

Uważajcie jak botujecie ;)

EDIT: Z ostatniej chwili...

To jest ukryta treść, proszę

u7zdc8-2.png

Opublikowano

No to zes walnal teraz glupote po co pisales na czacie hello gm takto bys nie mial bana Polapal sie bo skad mogles ze on jest przy tobie jak go na mapie nie widac jedyne wyjasnienie EasyMetin2=Oprogramowanie ... :D

Opublikowano

@UP

Ja jechałem na SH takim, że co jakiś czas znikałem. On chodził za mną od dłuższego czasu...

Raz nawet walnął mobka koło metka, co go kolega bił ;) On dobrze wiedział, że coś mamy, bo kolega też dostał bana a nic do niego nie mówił.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

@UP

Ja jechałem na SH takim, że co jakiś czas znikałem. On chodził za mną od dłuższego czasu...

Raz nawet walnął mobka koło metka, co go kolega bił ;) On dobrze wiedział, że coś mamy, bo kolega też dostał bana a nic do niego nie mówił.

Gracie na S2 czy S1? To zależy od szczęścia, GM'owie na Metin2 AE są ostrzy, nie obchodzi ich nic, odwołania nic nie dają, dlatego należy uważać. Mi osobiście na S2 zbanowali 3 konta (woj 49lvl, buff 35lvl no i sklep). A to jest najgorsze że ktoś na mnie na kablował i GM się telepnął i zobaczył że gram na DMG hacku. Teraz mam ninje 46lvl a dalej jade na DMG hacku. GMów często widuje chodźby w m1 :unsure:

@EDIT a tak wogóle SkyFire to jest GA na tym serwerze, dodam że jak piszecie po polsku na chacie ogólnym ( tym bez ! ) też możecie dostać bana... To arabski serwer i szanujcie to: Piszcie między sobą na PW lub na chacie gildyjnym

Opublikowano

Dzieki ze zrobiłeś tego temata xD

Ja boce na EM2 ale bd uważał bardziej ^^

+ do kolekcji za bylo co ^^

.................................................................................. wtf co to te 50 znaków xD

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

heh ja tak miałem tylko ze na PL na evencie jak używałem dh noobskim harem

i patrze a tu na radarze zielona kropka za mną chodzi chociaż nikt tam niby nie stał xD

ale się logłem i się odczepił :D

Sieć Serwerów ZbytowniA.pl

Nazwa serwera: ZbytowniA.pl [Call of Duty MEGA XP]

IP serwera: 188.165.224.136:27056

Typ serwera: Steam/NonSteam

Tryb Rozgrywki: COD

Ilość slotów: 32

Godzinny uptime: 24/7

Friendly Fire: Nie

Rekrutacja na adminów: TAK

Forum: www.ZbytowniA.pl

Monitor serwera:

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png

ZAPRASZAMY !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...