Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Windowsem ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem:

Wszystkie programy związane z Windowsem zawieszają się kiedy je włączam (Brak odpowiedzi);/ Wbrew pozorom to przeszkadza

np. Kiedy Włączam IE strony się nie wczytują, kiedy włączam Media Player też się on zawiesza, MSN się nie łączy...

Jakieś pomysły?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o to czy nie jest zasłabły,ale wątpię aby on miał tak słabego kompa aby mu IE nie poszedł xD Może masz jakiś syf?

Opublikowano

Ja proponuje reinstal systemu to na pewno pomoze ;]

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Dobra rada przeinstaluj system

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Raczej ciekzo wskazac przyczyne, jesli nie chcesz reinstallowac systemu, to mozesz go zrepairowac plytka instalacyjna XP, wszystkie app, rejestr Ci zostanie a przywroci oryginalne pliki systemowe.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Hmm najpierw ściągnij CCleaner albo Registry Shower i wyczyść rejestr. Hijackiem radziłbym też sprawdzić system może jakaś aplikacja się gryzie albo masz jakiś syf. Scan antivirem plox (Avira Antivir bardzo dobry darmowy antywirus!!! :D) Hmpf jak nic nie pomoże to zrób tak jak mówi Wrotek, wgraj też aktualizacje all (chociaż to niekoniecznie, mi przez zasrane XPkowe aktualizacje Winda padła, teraz wszystko instaluje ręcznie xDDD). A i możesz też, jeśli problem jest od jakiegoś czasu, przywrócić system do momentu kiedy ci wszystko działało gut. I mała rada... nie korzystaj z IE xDDDD IE jest dobre jak policja zapuka, włączasz i modlisz się żeby jakieś pliki poszły z dymem <lol2>. Opera or Mozzilla lub Google Chrome polecam, Adam Małysz (ze skromności Crasher). :D