Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposob Na Smocze Monety.

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polskich reklam lepiej nie wypełniać błędnymi danymi ale np. z innych krajów to was raczej np. z USA ganiać nie bedą... ja tam G1 robiłem na reklamach i innych gierkach

fs.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej robić to z krajami z którymi nie jesteśmy związani "Unią Europejska" Ponieważ wtedy policja nic nie moze nam zrobic :P Ten sposob w większosci przypadkow nie działa :) I to nie jest ten sposob z allegro :)

Opublikowano

Najlepiej robić to z krajami z którymi nie jesteśmy związani "Unią Europejska" Ponieważ wtedy policja nic nie moze nam zrobic :P Ten sposob w większosci przypadkow nie działa :) I to nie jest ten sposob z allegro :)

Ja pierdolę. Epic fail.

Zgadnij kto to sprzedaje/sprzedawał na allegro?

Opublikowano

......................................................................................................................

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Teraz baranki jest 1 problem !!! powykupowaliscie wszystko co kosztuje powyzej 150zł !!! i co ja mam teraz zrobic =D ?

Opublikowano

Teraz baranki jest 1 problem !!! powykupowaliscie wszystko co kosztuje powyzej 150zł !!! i co ja mam teraz zrobic =D ?

kup wiecej niz 1 produkt :D

^^

Opublikowano

Jest już jakieś potwierdzenie tego sposobu? Bo ja pilnie czekam :D

525ffffff.png
Opublikowano

Tak! działa, ja dostałem juz na 2 kontach, skorzystalem z 2polskich proxy.. ALE teraz chce jeszcze raz to zrobic, wybieram grecja->SuperRewards a tam niczego nie ma =O

Opublikowano

na głównym koncie mam tą oferte a na noob charze jej nie mam ;| pewnie daja jak od jakiegos wyszego lvl'a /

EDIT: mój błąd mam na noob chaże tylko się na POlska przestawiło jak wezme grecja to mam ^^

A pozatym poco wam ss tak ciężko zrobić ?...

imetin_logo.png

Opublikowano

OMG tak ciężko 3 min poświęcić? a poza tym na noob charze nie mam ofert ale narazie neta nie rozłączyłem bo pobieram film a jak pobiore to rozłocze ibędzie zmienione IP to może bd miał oferte na noob chrze

imetin_logo.png

Opublikowano

Tak, to działa bo sam mam zrobione, ale na 1 IP mozna tylko raz toz robić.

By zrobić na innym koncie, trzeba zmienić ip ( zresetować router jesli masz zmienne ip)

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

Tak! działa, ja dostałem juz na 2 kontach, skorzystalem z 2polskich proxy.. ALE teraz chce jeszcze raz to zrobic, wybieram grecja->SuperRewards a tam niczego nie ma =O

następny kurva debil -_-. a ja miałem takiego laga i mi doszło 9022510285128 SM!!!!!!!!!!!! Ale nie dam wam screena bo nie! Pokażcie Ssy to wam uwierzę a nie takie sranie po agreście!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...