Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam 70 lvl i nie wiem gdzie chodzić na metiny sohan czy las i proszę o mapke z respami metinów w lesie bo na sohan znam

Woj body skile m4 aura dmg hack

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Powiesz może kim grasz. Ułatwi nam wypowiedź. Polecam osobiście metki na 75lv w Lesie Duchów. Łatwe mooby się respią z tego metka, a drop przyzwoity.

cooltext468028654.png

Opublikowano

@Up

Drop przyzwoity? Lol

Biles kiedys te metki? Z 75 i 80 najczesciej leca same poty, nie powiem bo zdarza sie ze poleci kamien duchowy ale to raz na ruski rok..

Mozesz przejsc sie na metki 70lvl ale do tego potrzebujesz buffa bo respow nie ogarniesz ale za to drop dosyc dobry z rekawica dosyc czesto kd+4 leca albo jeszcze jedno wyjscie, metki 85 jesli dasz rade go ubic oczywiscie tu juz raczej obowiazkowo buff by sie przydal ale za to drop tez powinienec byc dobry (bodzie,kamienie duchowe, PD, itp)

:rolleyes:

18706.png
Opublikowano

Ja Polecam Czerwony Las

Dlaczego ??

Dropią Stalki , Przedmioty Z ItemShopu

I Średnio Z Co 20 Metka Jest Kamień Duchowy

Na Sohan Nie Ma Czegoś Takiego !

Opublikowano

Wiec tak metek 70 lvl spróbuj duży resp jest ale jak masz duzo defa to dasz rade ,a jesli nie to buff blogo i pomoc m5-P ;]

Albo sprobuj bic metka 85 albo 90 nie wiem jakie masz eq czy masz bron od 60 +4 czy masz bron a 65 +9 trudno mi to okreslic ale jak masz np partke +6/9 lub riba 40 sr +8/9 i z 600 defa i buf skille m5-P no to czlowieku cisniesz sobie metki 90 i masz drop ze ho ho

daj minus

rapmajster.png

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

A ja ci dam 5 x + lub - i 5;]

Opublikowano

Ja polecam bić metki w lesiei na MH. Sam na 55 lvl-u wojem body (miałem rib-a +9) spokojnie rozwalałem metina 80 ;D

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

Opublikowano

Ja Polecam Czerwony Las

Dlaczego ??

Dropią Stalki , Przedmioty Z ItemShopu

I Średnio Z Co 20 Metka Jest Kamień Duchowy

Na Sohan Nie Ma Czegoś Takiego !

W red stalki dropia od 86 levela

Wiec tak metek 70 lvl spróbuj duży resp jest ale jak masz duzo defa to dasz rade ,a jesli nie to buff blogo i pomoc m5-P ;]

Albo sprobuj bic metka 85 albo 90 nie wiem jakie masz eq czy masz bron od 60 +4 czy masz bron a 65 +9 trudno mi to okreslic ale jak masz np partke +6/9 lub riba 40 sr +8/9 i z 600 defa i buf skille m5-P no to czlowieku cisniesz sobie metki 90 i masz drop ze ho ho

daj minus

Im wiecej defa na tych metkach tym wiecej ci mooby bija z przeszywa

18706.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...