Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fluo - Nowy Skin Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się ten skin bardzo podoba, jest dużo lepszy od poprzednika i jak wiadomo jak na razie jest beta, więc ludzie nie panikujcie, aż tak bardzo, dużo zmian jeszcze dojdzie :)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie czytałem all, ale skin zajebisty po prostu ;)

Tylko na górze ta tabelka z avatarem, "Zalogowany jako...", powiadomieniami nie pasuje moim zdaniem ^^ Jakoś inna powinna być ;p

A i "Nie możesz napisać tematu" jest z starego stylu, może ktoś napisał ale nie wiem.

A i jeszcze to "Additional Content" i ta ramka przy reputacji (w top 10) wydaje się jak by na dole była trochę za mała.

Jak jeszcze coś zauważę to powiem ;]

@Edit: Czemu

Grupa Postmaker

Postów 878

Rejestracja pią, 24 lip 09

Lokacja: Dolina krwii

Hobby: HTML, PHP

Nie jest tak podzielone jak wcześniej? :(

Sory, że nie daje screena ale mam zwolnionego neta :(

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Ogólnie skin bardzo fajny, tylko brakuje mi obrazków działów. ;)

No ale myślę, że a z czasem się pojawią. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi się nie podoba ponieważ wszystkie czcionki są absolutnie za małe,kolory zbyt ciemne...rozumiem,że ma to kontrastować z błękitem,ale nie żeby wszystko było w odcieniach czerni.

Żeby zobaczyć cokolwiek,teraz muszę się przysuwać do monitora bo nie ogarniam co gdzie jest napisane.

Opublikowano

Świetnie zrobione, jak poprzednicy mówili kilka niedociągnięć, ale to można szybko naprawić. A co do kolorku to bd. mi się podoba :) i love black colour.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@Wojtek

Jak nie widzisz to okulary sobie kup(to nie ironia). Niby dlaczego ja widzę wszystko idealnie? Po za tym, kolor czcionki zawsze można rozjaśnić(np. na taki jaki jest podczas pisania posta).

że ma to kontrastować z błękitem,ale nie żeby wszystko było w odcieniach czern

Ja tu nie widzę czarnego praktycznie w ogóle, jak już to szary, do tego to błękitu tu też nie ma.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

zakladajac kolejne multi acc zauwazylem ze trudno się zarejestrowac z powodu bardzo słabo widocznej czcionki w kolorze czarnym...

chodzi mi o przepisanie tego obrazka przy rejestracji

Opublikowano

Mi się przydadzą okulary?

To Ty nie rozróżniasz kolorów ; O tak samo jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem X_X

Ja tu nie widzę czarnego praktycznie w ogóle

Gdzieś napisałem o KONKRETNIE czarnym kolorze? >_<

do tego to błękitu tu też nie ma.

facepalm,patrzyłeś coś kiedyś ktoś na (chociażby) logo coś?

Opublikowano

Może źle się wyraziłem, powinienem powiedzieć, że ja tu nie widzę kolorów w odcieniach czerni, tylko w odcieniach szarości.

Po za tym, w logo jakoś błękitu nie widzę, przynajmniej tak sobie błękitu nie wyobrażam, według mnie to jest, hmm, lazurowy? Ale na pewno nie błękitny.

To Ty nie rozróżniasz kolorów ; O tak samo jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem X_X

Lepiej popatrz na swoją pisownię(ostatnie zdanie).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
facepalm,patrzyłeś coś kiedyś ktoś na (chociażby) logo coś?

Roflmao...sakrazm?

przynajmniej tak sobie błękitu nie wyobrażam, według mnie to jest, hmm, lazurowy? Ale na pewno nie błękitny.

Ja pierdole...niech będzie niebieski k?

Dobra kuniec spamu.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba bo jest w 1 względzie podobny do starego - mianowicie lepiej są ułożone dane pod userem (chodzi o tą tabelke po prawej)

@UP

Tak stare żółte logo rlz ;D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

fajne tylko troche ciemne cos :) ale da sie przyzwyczajic

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

W skinie zostały wykonane pewne poprawki, proszę w związku z tym o sprawdzenie :

- blogi

- spoilery

- i inne drobiazgi.

Ponadto fonty zostały rozjaśnione w niektórych miejscach.

pozdr. Czekamy na Wasze odpowidzi !

Opublikowano

Spoilery teraz działają jak powinny, wcześniej były kłopoty z otwieraniem oraz z widocznością ich.

Edit:

Jednakże dalej jest problem z czytaniem wszystkich komentarzy statusu. ;|

Gdy klikam na "Pokaż wszystkie komentarze x' to zamiast wykonania tego polecenia strona przesuwa się na samą górę.

następna sprawa...

Wcześniej były te paski dzielące tematy podklejone od zwykłych topiców. Dobrze by było gdyby to zostało przywrócone. ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi się podoba ten nowy styl Fluo. ; )

Widać że jest dużo lżejszy bo stronki forum 2x szybciej mi się ładują niż na deflection. ; )

Opublikowano

moze byc niktore litery mieszaja sie ze soba

DAwac---

@UP

podał byś jakiś przykład... ( ja obecnie nie mam problemu z mieszaniem się liter xD )

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Lepiej juz nie dawac żadnych kolorków, jak widze kolorowe napisy w sygnaturze userów to mi sie we łbie przewraca -.-

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

ten nowy skin jak go włączyłem to wyglądało jak te pomniejsze fora ten skin co jest tera jest GIT i niech taki zostanie to jest tylko moje zdanie

beztytuufdgdfgdfgdfg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...