Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was zapytać..

Jaką postać byście mi najbardziej radzili na Metin 2 PL ?

odpowiednia i dostosowana do środowiska ..

ktorym jest metin2 pl ..

Myślałem troche o bm.. ale wpadały mi inne pomysły jak ninjia dagger czy woj.body ;d

z góry dzięki ;d

Wasze zmagania z moim tematem zostaną wynagrodzone ;D

bleach%20tag.png
Opublikowano

Jeśli chcesz postać do " zarabiania ", to wybierz Sure WP / Wojownik Body, a natomiast jeżeli chcesz do " PVP ", to Ninja Dagger / Sura BM.

g0Tef.jpg

Opublikowano

ja polecałbym ci jednak woja bodego zarobisz nim exp ci pójdzie ładnie troche drogie ku ale najbardziej polecam woja body jeżeli pomogłem daj +

League Of Legends :)

Opublikowano

Każda postać jest dobra :) (moim zdaniem) Jeśli chcesz być dobry w PvP i w expie to polecam Sure WP, to takie połączenie woja body i mentala ;]...Osobiście gram Mentalem bo ta postać mi się podoba xD szybko sie expi i wgl. Pozdro

Opublikowano

szaman leczenie ewentualnie wojownik body

no i jeszcze dagera polecam

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Jeśli masz troche nabytego doświadczenia z gry, potrafisz się dorobić wybierz bodyego, jeśli nie surka WP / Mental - Dlaczego ? Surka wp ma eq zarówno jak ku dużo tańsze od bodyego. Mental minimalnie eq tańsze od bodyego, i ku tańsze :)

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Zależy do czego chcesz postać przedstawię ci tu w skrócie każdą postać

Sura BM - postać stworzona do PvP w expie też nienajgorsza (jeżeli ochronka i ogniste na M)

Sura WP - postać idealna do expa takie połączenie aury bodyego i silnego mentala (mówie o czarowanym ostrzu i czarowanej zbrojce ) ta postać na wyższym lvl jest dobra do PvP

Ninja Archer - postać niezła do PvP lecz exp bez marmurków to totalne dno ... jednak zawsze można lurować :P

Ninja Dagger - postać świetna do PvP i do expa z buta połączenie jej chmurki na M+ i dmg hacka = świetność do expa (NAJBARDZIEJ POLECAM )

Szaman Smok - Postać dość ciekawa ale tu trzeba wybrać pomiędzy proszeniem się o pt za buffa albo samodzielnemu expieniu polecam te 2 opcję ;d

Szaman healer - postać do pvp w expie radzi sobie średnio lecz na niego są najtańsze KU

Woj body - postać do zarabiania na niskich lvl dobra w PvP świetna na metki bądź bossy

Woj mental - postać dość nudna lecz świetna jako dropek a na wyższym lvl bardzo dobra w PvP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...