Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe Smocze Z Surf'A

EsteroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20dollars2surf

Jest to bux dzięki któremu zarabiamy nic nie robiąc tylko mając włączony mały bannerek gdzieś w rogu ekranu w którym wyświetlają się reklamy i my zarabiamy .

A więc:

1. Miej włączony banner na komputerze - 1 minuta to jeden pkt (z lewej strony banneru $ sprawdzenie ilości pkt, -- klikasz, trzymasz i przesuwasz, x wyłączenie) - wyświetlają się na nim reklamy (stąd program ten bierze pieniądze)

2. Umieszczaj wszędzie swój baner polecający – za każde jego wyświetlenie jest 1pkt

3. Bonus za Surf - kiedy na banerze z reklamami wyświetli się Surf Bonus (żółte literki na szarym tle) klikasz i masz dodatkowe pkt (czas wyświetlania ok. 40 sek)

4. Codziennie 3 kredyty w grach: 2 w kole fortuny, 1 w bingo - za wygrane są oczywiście kolejne punkty

5.Bonus za klik- co jakiś czas pojawiają się płatne strony za kliknięcie w które też są pkt

6. Przychodzą do nas punktowane maile

7. NAJWAŻNIEJSZE :!:- zapraszaj znajomych. Siatka znajomych jest najważniejsza ponieważ dostajesz 10% twojego poleconego i tak aż do 10 miejsca. Np. ja zarabiam 10% od twoich zysków, jak kogoś zaprosisz to już oboje zarabiamy na nim, a jak on zaprosi to już my troje i tak aż do 10 miejsca.

Sam mam już parę dolarów . Osoba od której dostałem linka wypłacała już 20$ bez żadnych problemów więc dałem się w to wciągnąć

No to teraz rejestracja :

Mój reflink :

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=136642 ( jak najbardziej proszę o rejestrację z tego linku jeśli się zarejestrujecie i będzie potrzebowali pomocy piszcie na GG:9852033)

Normalna rejestracja

http://member.20dollars2surf.com/login.php

ban_pl_46860_136642.gif

Opublikowano

Temat ten jest niezgodny z regulaminem. Zgodnie z nim jasno wynika co zmuszony jestem zrobić.

Powód: reflinki

Temat przenoszę do Kosza.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

• Dodaj nową pozycję...