Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Na Szybkie Expienie Profy

Nostale ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. potrzebuje bota który będzie uzywał poty many bo jestem magiem i mam 27lvl to mi się szybko mana kończy. druga rzecz to aby nie nawalał w te mobki które sa naj blizej tylko w strączki i uzywał skilla obszarowego. pewnie myślicie ze to nie sprawiedliwe ale ja musze jak najszybciej wbic 35 profe bo mam holy w eq ale nie pomyslałem o profiet thx za pomoc

Opublikowano

Ja szybko expiłam profesję na równym moim levelu potworkom. Możesz też robić cp i zadania z kwiatów wdzięku (czy jakoś się tam pisze) i trochę % profesji pójdzie.

foshigami.png
Opublikowano

@UP

Ten bot się nie nadaje do bicia profesji na strączkach.

Ogólnie to nie ma dobrego bota na groszki.

Ale zdaje mi się że w najnowszej wersji NTbota można ustawić jakie potwory ma bić bot. Z tym że pierwsze 48h używania bota jest darmowe za full dostęp trzeba zapłacić.

http://www.mpcforum.pl/topic/162371-ntbot-191/

Opublikowano

Ja szybko expiłam profesję na równym moim levelu potworkom. Możesz też robić cp i zadania z kwiatów wdzięku (czy jakoś się tam pisze) i trochę % profesji pójdzie.

Ale ja chcem wymiatac na swojim lvl . licze ze zaloze holy na 34lvl.

Opublikowano

Siema. dzięki za te boty ale niestety zaden z nich nie spełnia mojich oczekiwan. mam jeszcze jedno pytanie. moze macie bota który expi , zbiera drop i siada gdy mu się mana skonczy? prosze o odp bo pilnie potrzebuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...