Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy ma ktoś z was konto na PayPal i ma tam US$12.50 ? Ponieważ jest taka strona która produkuje Vip Hacki(Linka podam na pw ) Ale 30 dni US$12.50 vip :/ A będąc Vip'em można ściągnąć tego vip hacka :). Jakby ktoś miał konto to podałbym mu linka i by wykupił oczywiście :) Potem bym mógł go tu wpuścić za darmo :)

Opublikowano

hahhah też znbam ta stronę Vip hacki tam maja ochrone guid (czy cos takiego) wiec przykro mi... bo wyobraz sobie jezeli kazdy moglby go miec od kolesia co kupil go sobie to co? wyobraz sobie crossfire!

@down to jak tak chcesz tego hacka to sobie kup.I tak teraz w porównaniu co by bylo gdyby ten Vip hack mogłsie stać pub hackiem to uważam:tak jest różowo---->No spoko jak chcesz to jestem noobem mi na twojej opini nie zależy :) a i widze, że nie tylko ja ci daje minusy :)

Opublikowano

A teraz jak jest myślisz? różowo? Wall hacki i inne :) Więc Vip hacki tutaj też się znajdą gwarantuje Ci :) Aha i Vip hacki są narazie nie wykrywalne :) Bo w 1 dzień widziałem 5 hakerów na Excevation którzy mieli One shoot killer:) Jeszcze Biedny Michu minusy mi daje .. A DAWAJ SOBIE! mi tam Minusy czy plusy nie zależą. Jesteś noobem to dawaj.

Opublikowano

Poco minusy mu dajesz? za to ze miał jaks pomysł ?? Takie dzieci wlasnie jak ty niepowinny tutaj tu byc, ja dam mu plusa za dobre checi a co do tematu to bardzo dobry pomysł tylko ze nie mam $ :D

Opublikowano

@up nie Menel to nie jest bardzo dobry pomysł dlatego że nie da się wstawić Vip`a jako Publick hacka...

@down lol...niechce mi sie już pisać bo mnie obeje załamójecie...i popatrz ze to nie tylko ja mu minusy wstawiam

Opublikowano

Michu ty się już tu lepiej nie odzywaj . Bo myślisz że wszystko wiesz najlepiej idz sie przespać albo pograć w piłkę..

Opublikowano

no nie nie wytrzymam jeszcze mi dal minusa paszal uwazaj bo tobie tez da

ja ostatnio slyszalem ze jak zrobisz na niemieckim ip konto na paypalu to tam jest jakis bug tylko nie wiem jaki :P :P

Opublikowano

Refresh ;D.... Pozdro xDDD

Twoj post zawiera tylko 44 znakow, potrzebujesz conajmniej 50 znakow aby wyslać posta. LOL!

Opublikowano

Dobrze MPC zrobilo ze minimum 50 postow poprostu super system anty Spamerski

A tak wogole chciałbym aby ten temat poszedł do kosza ponieważ każdy się tu kluci nienawiazujac nic do tematu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...