Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.megaupload.com/?d=220S4RQM

wsadz do silka wloncz patch czekaj na done zamknij i wloncz pet fiter ( jest to patcher od db - bot'a lecz on dziala tez z pet fitrem ) .

Scan na wlasna reke .! ma troche gowienka ale nie grozne bez keyloggerów czy groznych ja mam go od samego poczatku wyjscia nic sie nie dzieje. :D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

http://www.megaupload.com/?d=220S4RQM

wsadz do silka wloncz patch czekaj na done zamknij i wloncz pet fiter ( jest to patcher od db - bot'a lecz on dziala tez z pet fitrem ) .

Scan na wlasna reke .! ma troche gowienka ale nie grozne bez keyloggerów czy groznych ja mam go od samego poczatku wyjscia nic sie nie dzieje. :D

Ile razy tobie mam mówić, to że starasz się pomagać to dobrze, ale pomagaj też normalnie czyli dając skany.

Skoro możesz dać i plik to daj i skana również.

Ostatnie ostrzeżenie. Następne twoje pliki jak zobaczę bez skana warna dam. Mówiłem tobie już o tym -.-.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ace ogar bez urazy ale pisalem juz ze mi virtual odwala jakies paranoje a pozatym mam radiówke ktora nie dziala wogle albo dziala z taka predkoscia ze glowa mala a jak zadziala to zanika -.-``

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png