Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zmnienić Czcionkę W Kamermodzie

Czarekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący zmniany czcionki w Kamer modzie. Próbowałem edytować locale lecz niestety po edycji tego

To jest ukryta treść, proszę

KamerMod się nie włącza. Wyskakuje jakiś tam błąd UI_DEF_FONT Tahoma:14. Czy jest jakaś możliwość zmianiy czcionki w tym własnie modzie? Nie chodzi mi o wgranie spolszczenia ze zmnienioną czcionką do moda, lecz właśnie o zmnianie czcionki.

Troche pokręciłem, ale mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodziło.

Pozdrawiam Czarek

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

Dzieki bardzo. Wszystko działa. Leci +... niby takie proste a nigdy bym na to nie wpadł. Mam jeszcze 1 pytanko: Nie wiesz jak może jak zmienić czcionkę na taką jak na PL-u w kliencie polskiego dedyka Triadica.net albo AnimeMt2? Te klienty mają już zmnienią czcionkę na taką jak na obrazku: animeh.jpg

W folderze z z grą jest plik z rozszerzeniem bin z którego odpalam grę (w notatniku stworzony prosty launcher np. AnimeMt2.bin i zapisane jako start.bat), lecz niestety jak edytuje w Notepad++ ten pliczek *.bin to nie mogę wyszukać ani "Arial" ani "Tahoma"

Z góry dziękuje. Pozdrawiam Czarek

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

Niestety, klient nie reaguje na zmiane z Ariala na Tahome ani na zmianę rozmiaru. Cały czas jest czcionka taka jak na screenie 2 posty wyżej.

kefek.png

Tiveria.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...