Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kim Grac

gyefx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie brzmi: lepiej jest grac glavie + fire + light full str, bowman hybryda 2 int 1 str cold + light czy moze bowman + cold + light full str ? ? A moze macie jakies inne propozycje? Prosze o niezamykanie i nieusuwanie tematu dopuki niepoznam odpowiedzi. To dla mnie wazne. Z gory dzieki.

Opublikowano

@topic

1 wybor) glavier srednia opstac ;p

2)bow albo full str albo full int(chociaz pure int to tez nieciekawie sie gra ;d)

3)jak juz chcesz cold to z fire np blader z cold i fire ;d

4)jak bowman pure str to zrob pach 110 fire 110 light 90cold 20.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Moje pytanie brzmi: lepiej jest grac glavie + fire + light full str, bowman hybryda 2 int 1 str cold + light czy moze bowman + cold + light full str ? ? A moze macie jakies inne propozycje? Prosze o niezamykanie i nieusuwanie tematu dopuki niepoznam odpowiedzi. To dla mnie wazne. Z gory dzieki.

Niby temat związany z działem prywatne serwery.Ale ja preferuje temat dyskusja ogólna.Przenoszę :).

@TOPIC - Grałem na priv bowem str :).Powiem Ci że exp i pvp wyśmienite :).

Opublikowano

Hmm... Glavier tylko 110Heu/fire/cold ... mam takiego i na 110FF z son setem i prem+ itd. miał 65k HP i tankował praktycznie wszystko... oprócz tego dobra glevia = dobry DMG (heu daje + do hp więc to dobry tanker i pvper w 1 ^^) Glavier fire light to słaby pomysł... ewebtualnie możesz 110heu/fire 90light/20 cold ale nie wiem jak wyjdzie xD

Bowman jak napisali wyżej

Dobrym pomysłem jest także s/s nuker bicheon/cold/fire full int myślałem, że to słaby build zanim z nim zagrałem na pvp xD Ale do pve niezbyt.

Tyle, powiedz czy Ci wystarczy.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

A ja co ci polecam?

Heuksal 110 lvl-Glavia

Bicheon 110lvl -Blade

Fire 110lvl

Masz filmik na yutubie polaka,moim zdaniem najlepszy chin build ;)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@up

e tam duale.. ciezko sie gra na poczatku i w ogole..

Trzeba byc doswiadczonym, ale i tak polecam normalne buildy..

http://www.youtube.com/watch?v=0Q20JCd08Q8&p=048704D8ADEB4AAB&playnext=1&index=30

Nawet daje radę :).

Opublikowano

Duale złe nie są lecz dla nowicjusza to raczej będzie trochę trudno opanować, najlepiej wybrać sobie Chińską full str postać na start ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Duale złe nie są lecz dla nowicjusza to raczej będzie trochę trudno opanować, najlepiej wybrać sobie Chińską full str postać na start ;)

No, ale skoro chce grać już stale tym charem to będzie musiał uczyć się jego technik.

Opublikowano

Właśnie euro na początek go zniechęci... poty co 15s jak go nie stac na vigory ...

Niech weźmie chinola i bez farmy (zobaczy grę chociaż) na początek bowman fire/pach 110 light 90 cold 20 STR nie pada, niezły dmg, speed buff OK BUILD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Teraz ja zadam pytanie by nie zakladac nic innego :)

MIanowicie,mam zamiar grac na csro i szukam postaci ,ktora nie potrzebuje zbyt duzo farmic. Build ma byc wylacznie pod pvm i unikaty ofc. Bardzo chcialbym grac bich/cold/light ,ale ta postac potrzebuje prawie 3kk sp ,jest to stanooowczo za duzo. Znacie moze jakies inne buildy dla nukera (Najlepiej z drzewkiem ze skilli,by bylo jakies urozmaicenie od nukow,chociaz nie koniecznie) ,ktore nie potrzebuja tyle sp ? Myslalem tez nad rogalem,ale jest to bardzo nudna postac ,prawda ? Slyszalem takze,ze bow jest bardoz dobry,malo sp. Ale boje sie,ze tez moze troszke nudzic,podobne skille. I slyszalem takze ,ze dopiero od 76 expi dobrze,a wczensiej ma slaby hit i expenie idzie srednio ?

Wizard razcej odpada,nie czuje tez postaci za bardzo :)

Czekam na jakies odpowiedzi i z gory dziekuje. btw,jestem newbie wiec przepraszam za moze idiotyczne pytania ; d Za odpowiedz ofc tam Plusa :*

Opublikowano

Wybierz bowmana jest dobry na wszystko xD jak chcesz inta to licz się z toną potów i dużą ilością sp. Jak nie farmisz to rób rogue/bard lub wiz/bard oba buildy są średnio-nudne ale dobre pod pvm i unique

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Weź bow'a dobry do pvm i pvp.

Rogue/Bard to postać tylko i wyłącznie do pvm, pod pvp wogóle się nie nadaje, jak już chcesz robić Rogue to ja bym radził z clerem, rogue/cler jest taki jak bow, dobry do pvm i pvp.

Wizz/Bard to postać do pvm i gry solo.

Ja bym ci radził wybierać między bowem a rogue/clerem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Rogue/cler może robić w eu pt więc to zdecydowany +

Bowman to china pt więc słabo u niego z pt exp...

Jeszcze co do pvp to bowman jest średnio-dobry xD

ps. Każdy ma doświadczenie (przynajmniej ja) w buildach. Po prostu piszę co i jak konkretnie zamiast rozpisywać się kogo pokonałem, gdzie i bo tak słyszałem i widziałem itp. itd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Pograj sobie wizzkiem/bard

Ładnie się expi lecz na nic innego się nie nadaję .

Nie licząc taxi. ^^ 

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...