Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ipod - Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasy mam iPoda, za 1 i 2 razem normalnie dało się wrzucać piosenki, ale nie pamiętam jak to zrobiłem wiem że potrzebny do tego program iTunes mam go już, i tutaj jest pytanie "Jak wrzucić piosenki na iPod'a?" ;> z góry dzięki za odpowiedzi.

Każdy zbiera + to ja będę inny i zbieram -

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

musisz mieć nuty w bibliotekach itunes, potem podłączasz ipoda i automatycznie powinno synchronizować.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

a gdzie jest ta biblioteka? ;dd jestem w tym zielony ;p

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

jak wejdziesz w itunes to masz po lewo biblioteki i tam masz utwory, jak chcesz dodać to odpalasz nutę w folderze prawym przyciskiem myszy przez itunes potem podłączasz ipoda czekasz aż skończy synchronizacje i masz.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

jak odpalam nute w folderze prawym przyciskiem myszy przez itunes?

wszystko kapuje oprócz up

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

Kurwa, jak masz piosenkę to klikasz na nią prawym przyciskiem myszy i wybierasz program itunes, wtedy ta nuta ci wejdzie do biblioteki itunes, i jak podłączysz ipoda to po synchronizacji już będziesz miał na ipodzie.

#down

i na chuj piszesz to samo failu.

asfgasg.png

4chan

Opublikowano

musisz mieć nuty w bibliotekach itunes, potem podłączasz ipoda i automatycznie powinno synchronizować.

aj jak nie to klikni sync

[color="#00FFFF"][size="5"]ZBIERAM +++++++++++[/size][/color]

Opublikowano

Ja mam iPod touch z najnowszym os i poprostu przeciągam na liste piosenek w itunes . Ściągnij najnowsze oprogramowanie dla twojego ipoda i też tak będziesz mógł

Opublikowano

Nie koniecznie, jest taki jeden sprzęt który się podpina pod iPoda i dzwonisz.. Jeżeli przypomnę sobie nazwę to napiszę.