Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos Eternia Prywatny Serwer

swinkamorska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dziala już od grudnia zeszłego roku ma stabilnie zrobiona bazę danych. Bardzo mało razy off. O ile mnie pamiec nie myli to chyba tylko raz coś im się że tak powiem sypło... Osobiście jest to dla mnie noobski serwer. Polecam granie na Aeria Last Chaos. Dla tych którzy nie wiedzą co to jest to krótkie wyjaśnienie. Jest to serwer USA. Oficjalny exp drop rate sp są takie same jak na polaku z tym że tutaj wydając około 50 zl masz 90lvl w 1 dzień dobre eq g5e i wep g5 +15. Ceny nie są zbyt wysokie. Jak trafisz na dobra gildie to nawet dostaniesz cały koks za free. Kupisz 100 ap (cashu) i już masz 100kk za 11 zl jest chyba 125 ap. Koks na całą farme to wydatek około 200kk. Event +15 około 200-300kk. Osobiście polecam kupic event +14 bo jest duuuuuuużo tanszy a zawsze można doładowac go prs+1 który kupi sie za 100k :P bronie 57+15 65 i 69+15 są tak dostepne ze widac je niemal w każdym sklepie. Kosztują one do max 300kk. set z towera taki lepszy g5e+10/11 to wydatek 200kk. Broni na 73 nie warto kupowac lepiej zostawic sobie na 85+15 i dowalic ja prs+1 lub coverkiem. ogolnie rzecz biorac wydajac jakies 200zl mamy dobra postac na 102 lvlu gotowa do farmy :)

titan.jpg
Opublikowano

Nikt nie wie kiedy serw padnie, ale polecam Ci grę na nim tak jak UP pisał bardzo rzadko jest offline. Myłślę, że jeszcze długo postoi :)

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...