Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie dotyczy popularnego języka c++ więc:

Ostatnio zakupiłem Video kurs c++

Ten: http://globalprofit.pl/kurs-video-programowanie-p-455.html?osCsid=46d15f7392e64cb4eeaf014ad43cc4ae

I mam pytanie czy po oglądnięciu tego kursu (chodzi o naukę, robił bym notki, powtarzał lekcje jak bym nie zrozumiał itp) czy jest możliwość napisania bota do gry np: Plemiona ???

Czekam i pozdrawiam:)

Opublikowano

Ważny jest pomysł jak chcesz tego bota zrobić, co on ma robić itd. Żeby w ogóle coś zacząć trzeba znać podstawy, a potem będzie już z górki ;)

Opublikowano

@up.

Nie chodziło mu o to że stracił kasę dlatego że jest to w internecie lecz dlatego że z tego Video Tutorialu nie nauczy się zbyt wiele a tak wgl to sama teoria to jest pikuś tu liczy się praktyka jak to kiedyś ktoś sformułował "Aby pisać trzeba pisać."

Pozdrawiam ~NMN~

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Nie stracił kasy, w necie może być (pewnie jest) gorzej wytłumaczone. Ja też mam pare książek i nie uważam że sitraciłem kasy, bo w książce jest najlepiej...

Pewnie, że będziesz mógł pisać boty, wystarczy, że poznacz funkcje np. MouseClick itp.

Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...