Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gm Na Inv Widoczny W Em2?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam takie pytanie:

-Czy na tej mapce...:

mapkav.png

...Jest widoczny GM na inv?

Bo czasem sam sobie expie z DMG hackiem, ale boje się że ktoś może złożyć raporta więc ta mapka może być użyteczna jeśli GM się pojawi.

Z góry dziękuję.

@EDIT...

Co za walone dziecko mnie znowu minusuje...?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

JEST POKAZANY ^^

Możesz wejść w ustawienia EM2 i kliknąć białą liste to wyskoczy Ci jaki GM cie sprawdza nie raz spotkałem GM'a który Hasa po m2 na invie I sobie z nimi pisze i kłame że zauważyłem go w m2 i napisalem żeby pogadać żeby nie było że mam EM2 xD

Nie raz widze jak GM przejdzie po mapie i pobanuje kolesi na EM2 a ja jakoś Fuksa mam i jak GM jest to ja przy kompie ;d

OndteAw.png

Opublikowano

Tak jest :D

Kiedyś expił mi EM z dmg hackiem i po 1h pojawił się alarm to zastopowałem ... ale qurde na mapce jest zielony punkt a fizycznie nikogo nie widać ... zmieniłem kanał ch - ale nadal za mną chodził to uciekłem z pustyni do m1 i się odczepił a był to GM na 100% ...

Dla pewności możesz wejść w ustawienia i odświeżyć listę graczy w pobliżu ..

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Ok thx macie po plusie...........................................;)

........................................................................................

Co za jebane dziecko minusy każdemu kurwa daje?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Na mapce go normalnie widac tak jak zwyklego gracza raz sobie bocilem ladnie na bo na dmg haku ale bez mh i w em na liscie zobaczylem jego nick [GM] Maranthan czy jak mu tam bo ogolnie go nie bylo widac tak jakby na ghoscie latal xD ale bana nie dostalem dobrze ze luknalem wtedy bo mnie obczajal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak Gm jest widoczny jako zielony punkt jeśli jesteś gdzieś i niema nikogo koło ciebie a pokazał się zielony punkt stajesz i patrzysz się w koło niema nikogo a mapa pokazuje ci osobę jest to gm na 100% bo miałem takie niestety przykre zdarzenie nakrył mnie na skill haku na pustyni hehe no i wiadomo co się stało :angry:

Opublikowano

mialem podobnie ^^ ekspilem na zaprzysieznionych i spojrzalem na biala liste a tu [GM] Zarrea ... patrze patrze a go nie widac ;/ polecialem szybko do miasta przezucilem eq i w tej samej chwili jak dalem eq otrzymalem bana xD dobrze ze to tylko 30 lev byl ...

refy RMCF

Opublikowano

A ja dziś miałem taką przygodę :

Ide sobie do dt jak zawsze solo chodzę moim daggerem 68lv

A tu nagle patrze 2 gmów się pojawiło na liście ;pp

I to już takie grube ryby bo sgm z 2 innych serwów

A ja log z dt i popisałem z nimi troche :D

Co do tematu to oczywiscie ze widzisz ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Kiedyś expił mi EM z dmg hackiem i po 1h pojawił się alarm to zastopowałem ... ale qurde na mapce jest zielony punkt a fizycznie nikogo nie widać ... zmieniłem kanał ch - ale nadal za mną chodził to uciekłem z pustyni do m1 i się odczepił a był to GM na 100% ...

jaki alarm wtf ;s jest cos takiego w em2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...