Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Paczka Cheatów.

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JA używam każdego hacka tu wystawionego. Tylko coś się sypie z Buff Botem. Tak wszystko pięknie ładnie chodzi ;d

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

ale wylogowuje po jakichs 30 sekundach

i tak caly czas..

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

laptop, asus n61vg co dokladnie chcesz wiedziec ? win 7 64 bity

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam takie pytanko do autora tematu, bo widzę, że obcykany w tych sprawach. Ten 4xDMG działa na mentalu, bo wkleiłem od innego kolesia do folderu pack i nie działa! odpisz na pw !

Opublikowano

Adamus mi działa na każdej klasie postaci KOBIECIE. Pobierz sobie osobno dmg od innych ;D.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No tak wszystko elegancko git majonez ale dawno nie gralem w metka i niewiem jak to wszystko mam robic , dlatego prosilbym o instrukcje do tych programikow jak je uruchomic itp itd bo na ta chwile nie mam pojecia ; )

@ edit

Instrukcje zwlaszcza buffbota fisthbota i dmg ;] bede bardzo wdzieczny; )

Opublikowano

Buffbot: Coś odwala... Raz działa, raz nie -.- Pobierasz odpalasz przez ikonkę i po prawej stronie w rogu tam jest 2 ikonka i tam klikasz.

FishBot: Ustawiasz sobie czasy wędek i co ma a co otwierać. Kratka po lewej otwiera po prawej wywala.

DMG: Pobierasz PC1 i PC2 i wklejasz do folderu pack w głownym folderze Mt2.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pytanie:

Które Hacki działają na 100% stad ? Bo chce pobrać, ale nie wiem czy to tego wart :P (nie chce wirów i zbędnych updatnietych hacksow)

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...