Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Dmg Hack

adixs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak Dmg Hack? ale taki normalny, że sie włącza, wchodzi do gry i sie bije ponad 10,000 ze Skilla, nie musi działać na Globalu bo akurat ja gram na serwerzy prywatnym ale jakimś cudem na Tierra Gloriosa jakiś FA mi 16,000 ponad wziął ze zwyklego Magic Cannon. Może on nie miał żadnego Dmg Hacka, ale chciałem zapytać czy jest taki :D a jak jest to jakiś link by sie przydał :D Z góry dzięki :D

2062898.jpg Jaka dzicz o.O oczywiscie fotka by ja ;p
Opublikowano

Jest dmg hack, nie ma takiego, ze sie wlacza jakis plik i juz masz. 16k to nie dmg hack. Ja na eu walilem mfs'sem po 25k crity.

Nie ma global cabala O_o

RAsfepN.png
Opublikowano

@ krzysiek: ostrzeżenie za spam

Proszę o pisanie postów na temat. Jeśli zamierzać pisać o czymś niezwiązanym z tematem proszę zachować to dla siebie. Nie zastosowanie się do tego prowadzi do otrzymania warna.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie istnieje takie coś jak dmg hack, a gdyby istniało to od dawna byłoby na mpcforum ;)

Istnieje :facepalm:

Po sieci pęta się dmg hack oparty na bugowaniu honoru, lvl-a i jeszcze jeden polegający na ekwipowaniu np:BoF+4 na miejsce ringa:P

Poszukaj kolego:)

Opublikowano

@Osama

No to nas rozbawiles, 25k to moze WI na BR/NA walnie, ale nie mFs

Dopisz jeszcze, ze zrobiles to na pvp to bedzie smieszniej

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Według mnie Dmg hack nie istnieje może na prywatne serwery cabal online dzisiaj dodam jeszcze z trzy może :) OmegaArma to ty prawdziwy? jak tak to pisz pw albo daj gg mam ważna sprawę.

Cabal-2.gif
Opublikowano

@Osama

No to nas rozbawiles, 25k to moze WI na BR/NA walnie, ale nie mFs

Dopisz jeszcze, ze zrobiles to na pvp to bedzie smieszniej

Nie, na wojnie, teraz nie mam czasu, zeby ci tlumaczyc co to, moze innym razem.

Zamykam, nie odkopujcie starych tematow, wszystko zostalo powiedziane, jest kilka sposobow na dmg hacka, wystarczy poszukac.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...