Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Sposób Na Sm?

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeszukujac dzis allegro znalazłem o taka aukcje

http://allegro.pl/metin2-sposob-patent-na-smocze-monety-sprawdz-i1209106132.html

Słyszał ktoś juz o tym? Nowy sposób? Może ktos juz to kupil i sie tym z nami podzieli? A może ktos dopiero po przeczytaniu tego tematu to kupi? :D Ja nie wiem o co chodzi, ale niestety narazie nie mam kasy :P na Yangi wszystko wydalem :P

Powiedzcie co o tym myslicie :P

Opublikowano

jak dla mnie malo oplacalny... wole dolozyc 4 zl i miec 75 ;)

@ edit

sorki zle czytlem :) myslalem ze jakis sms za 19 zl :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

heheheheheehehe

Up zrobił sobie nick andrzejt15 i myśli że jest fajny :D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

@andrzejt15

Widać gildię Mortis na Monastyrze , więc SS jest bardzo stary i prawdziwy z PL.; )

@topic

Niech ktoś kupi i przetestuje. ; ]

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Mogę podać Wam go za darmo :).

Ja na nim wzbogaciłem się 180zł, sellając 3 sztuki po 60zł.

Teraz jak doszło do 20zł to się nie opłaca.

Opublikowano

@UP

To go podaj :P.

Jak nie chcesz publicznie możesz na priv :D.

Za jakąś przysługę,czy coś ^^.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

No ! Nie pisz na ogolnym :D Lepiej napisz na PW osoba +600 postów ... Wtedy juz nie neo :P Chociaz Nie za bardzo CI wieze :P Pewnie podasz sposob z klikaniem na reklamy :D

Opublikowano

@UP masz 600+ i się cieszysz a jak ja mam 400+ to juz niby Ne0 ? :> Są ne0 co mają 600+ bo spamują a są normalni co maja 100 bo nie spamuja ;/

Opublikowano

Podam Wam za samo to, że ten Pan co to wystawia psuję mi wszytko.

Z 60zł (moje aukcje) zjechać na 20zł ? To jak ze 100zł za 1000sm zjechać za 35zł.

I weś tu biznes kręć.

Opublikowano

wiem na 100000% ze jest darmowy sposób na SM ludzie którzy sprzedają na allegro po 5ksm na 1 koncie tak robia metoda SMS wiem bo przez to nawet mi konto zbanowali oczywiście ja nie ładowałem

a co do poradnika nie ufał bym bo kto o zdrowych zmysłach by sie chciał dzielić czymś takim i handlować za 20 zł poradnikiem jak mogł by wydac 30kk na czarna zbrojke zbonowac zrobic na +9 i sprzedac za 500zł na allegro

Opublikowano
wiem na 100000% ze jest darmowy sposób na SM ludzie którzy sprzedają na allegro po 5ksm na 1 koncie tak robia metoda SMS wiem bo przez to nawet mi konto zbanowali oczywiście ja nie ładowałem

a co do poradnika nie ufał bym bo kto o zdrowych zmysłach by sie chciał dzielić czymś takim i handlować za 20 zł poradnikiem jak mogł by wydac 30kk na czarna zbrojke zbonowac zrobic na +9 i sprzedac za 500zł na allegro [/quote

Wyjdź.

@Topic

Jeżeli upewnię się, że kolega nie będzie już tego sprzedawał podam Wam sposób za Free.

Opublikowano

@Kronk

Kolejny dzieciak N30, który chce czuć się jak pan - chce by każdy go o to prosil a tak na prawde gówno wie ! :) Takiego kolesia tylko zminusowac i nic wiecej, mamy przyklady wielu userów, którzy niby mieli cos dać np. DarKm ... Mial dac 1hitkillera na PLa jak osiagnie (chyba) jakis poziom + ? Czy cos takiego, a jaka prawda? Otóż taka że gówno dał :) Ciota i tyle ! tak samo jak i Kronik, jak by chcial, to by juz dawno powiedzial :)

Opublikowano

Akurat co do Kronk'a Sie mylisz... Tyle Co On Rzeczy Nam Dal... Np Jak okradac przez mmogame, Bugi na Sm, Bugi na Email,,,

@Up

Sam jestes Dziecko N30 Myslisz ze Ranga Pr0 User To mozesz Jeździc po wszytkich??

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

@UP a Ty myślisz że ty jestes MPC User II to możesz mnie obrażać ? Reaport za spam :) Bedzie warnik :)

Dlaczego on nam jakąś łaske robi, ze da jak sie aukcja skończy? Bo tego sposobu nie zna :) Jestem o tym przekonany w 90% :) Pewnie da jakis sposob z klikaniem reklam ha ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...