Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Obejscie Na Metin2 Uk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić obejście na metin2 uk aby było można połapać rybki i po ex pić pacz 4.1 nie działa damnie a w innych tematach jest cicho na ten temat może pomysły i podpowiedzi plusy się posypia.

I do kid moda nie zamykaj postu bo się nie wykazujesz zamykaniem postów, i dawaniem odnośników do postów gówno wartych co sa stare a niema odpowiedzi na te pytanie co ja zadałem.

Tak co wiem fisz boty działają na wszystkich serwerach tylko trzeba mieć obejście wiec zwracam się z prośba o podanie obejścia na metin2 uk:

Opublikowano

Robisz na pulpicie nowy dokument tekstowy, wpisujesz w nim: metin2client.bin Zapisujesz jako: metin2.bat Na pulpicie powinno pojawić się nowe okienko, kopiujesz je i wklejasz do folderu z metinem i uruchamiasz przez to okno, powinna pojawić się konsolka a po kilku sekundach uruchamia się niepatchowany metin.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

no nie stet kiedy wchodzę do metka loguje się wybieram postać jest wszystko w porządku, ale po wybraniu postaci i kiedy metin ładuje mapę dochodzi pasek do końca ładowania mapy i bum metek się wyłącza jako pliku obejścia używam startu1 od dmg może być mysle ze są mi potrzebne pliki lokale albo jakoś tak

Opublikowano

Odświeżam porostu co mam zrobić aby fisz bot zaczął znowu chodzić na metin 2 uk ???

@ HarryPotter: skoro działają exp boty i fisz boty na uk to czyli można coś zrobić tylko gdybym ja to wiedział co bo jesli sie odpali ze startu1 od dmg to odpala na obejściu ale jak chce się włączyć fisz bota albo exp bota to lipa czekam dalej na odpowiedzi ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...