Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Vs Wojownik Mental

b1k3r

Sura WP vs Woj Mental  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sura WP vs Woj Mental

• Sura WP
      24
    • Wojownik Mental
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem :) nie wiem czy wybrać Sure WP czy tez Wojownika Mental . Chodzi mi głownie na +70lv , czyli np czy dojdzie do Kowala (sam+buff) , czy w grocie bedzie latwiej zarabiac mentalem czy tez wp i czy dam rade . Mental ma silne wiec to daje duzo defa wiec do kowala sam chyba dojde , wp zas ma mniej defa ale do tego ma ostrze wiec szybciej zabija i do tego mental ma drogie KU u mnie na serwerze (s5) silne chodzi po min 2kk natomiast ostrze + zbroja + strach to zaledwie 600k , tylko bardziej problem z eq poniewaz ma drozsze i trudniej znalezc , a pozatym gram na tym serwie tez bodym mam 75+lv i czytam dalej KU wiec troche duzo mi wyjdzie kasy czytanie ku bodemu i mentalowi . chodzi mi glownie o wypady samotne do dt + buff (3x G) i do groty bo bodym nie ma sensu pojscia do groty nie dam rady . Prosze o konkretne wypowiedzi osob ktore moga dobrze porownac 2 postacie i ktore chodza sami do dt/groty na 75lv.

PS. Mam do wyboru Mentala 61lv silne m2 reszta m1 (zrobilem nie dawno) a takze sure WP 61lv tylko ze z lepszymi skillami Ostrze m5 zbroja m6 i strach m4 . Prosze o rady daje + za konkretne wypowiedzi

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o zarabianie, i expa to WP jest o wiele lepszy, ostrze daje wykradzanie PŻ wiec do expa o wiele lepszy, natomiast jeśli chcesz cos znaczyc w PVP to WP to tragedia, chyba że masz full eq wybonowane ;)

Opublikowano

@UP

WP tragedia w pvp? (śmiech)

@topic

Mental ma dużo defa i spokojnie dojdziesz do kowala (lub wyżej).

WP zaś jeśli chodzi o zarobki jest lepsza , a w expie to już zależy od twojego eq.

Osobiście wole WP.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dzieki , Mental ma duzo defa ale tez bardzo słaby atak :/ i jest nudna postacia a ja chce tylko do zarabiania czyli grota i dt wbijajac 75lv i skille na G zrobic bo WP bedzie mi latwiej bo mam juz m6 :) i ma duzo tansze KU , a dojde do riperra na 75lv + buff 3x G ?i ile bedzie mi defa potrzebne by tam dojsc

314bb0jza5x.th.jpg

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

WP staje się dobry na +61lvl gdy masz boja/militara :P. Do 61 jest ciezko wyexpic np do 40 z buta ja expilem z eq +9 i ledwo dawalem rady na pustyni, wiec przerzucilem sie na daggera bo z DMG hackiem juz na 60lvl rozwali pietro na ktorym sa pieczecie ;x.

Opublikowano

UP czytałes co napisałem ? ze mam 61lv a ty mi opisujesz jak wbic 61... a tak wgl to dmg hack mnie nie interesuje

i do tego wp ciezko wbic ja od 50lv brałem caly spot szponow w v1 z buffem ciezej mi bylo mentalem

314bb0jza5x.th.jpg

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Ja nie opisalem tobie tylko opisalem swoja sytuacje xD. A WP mialem kilka +70 jak i wojow +70 (najczesciej body) i stwierdzic moge ze do 70lvl mental jest lepszy bo duzo defa, jednak na +70lvl WP ma tansze KU wiec szybciej wbije zbrojke na G poza tym ostrze daje okolo 2x wiecej ataku niz aura wiec WP na tym lvl to pr0 ;d

Opublikowano

Polecam WP. Strach, ostrze, zbroja do expa miodzio! WP to bardzo solidna postać. Mental mi się szybko znudził, za wolno ubijałem mooby.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Moim zdaniem Mental, gdyż ma dużoo def. Owszem surka Wp, na wyższym lvl kox pvp, ale ona również szybko sie nudzi... KU 600k prawda. Ja osobiścię wolę mentala, dołożę te 2kk i będę mial kU< no cóz..l

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

no dolozysz te 2kk i masz tylko na silne :) a mental powoli bije i sie szybciej nudzi . Tylko ma ogromnie duzo defa tego mi szkoda ;d

314bb0jza5x.th.jpg

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Dołożę 2kk, mam silne. ( Ok.. ) Pójdę na metki, wydropię kasę i znów kupię. Duża ilość def'a, tym pasjonuję mnie Mental. WP jest niesamowicię dobry, ale osobiścię WOLĘ i POLECAM Ci mentala, dołóż te 2kk na KU, i będziesz pewny, że Ci się postać nie popsuję.

MENTAL... >> MENTAl... >> MENTAL... >

Wp też jest dosyć dobry, ale na małym lvlu cięko się expić, gdyż nie ma się EQ'u +9. Na wyższym lvlu koxi, i szybko rozwala moby. Mentalowi wystarczy rib+8/9 śr 25-35 z kd potwora+3/4 I Miód cód.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

grałem mentalem wbilem 43lv i mnie znudzil dalem koledze do FB(ronnie17) i postac zostala zbanowana, lecz mniejsza o to o mam juz 61 lv teraz ale ma slaby atak

314bb0jza5x.th.jpg

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...