Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Nie Dostać Bana Na Główną Postać

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalozmy cos takiego , ze mam na koncie 3 konta i zmienie emaile i zmienilem kazde konto a osobne no to dostane bana , bo byly na tym samym emailu? np wczoraj zmienialem

76561198030261214.png
Opublikowano

Zalozmy cos takiego , ze mam na koncie 3 konta i zmienie emaile i zmienilem kazde konto a osobne no to dostane bana , bo byly na tym samym emailu? np wczoraj zmienialem

Nie, bo oni też zakładają że ktoś sprzedał konto i dla tego nie banują :P

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Dokładnie przydatne dla tych co płaczą za kontem :D

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

hahaha banuja po ip ;)

Jestem w topgildi na kirian Jinno ;) Dream Team to wiem :>

Zbanowali taka szamanke ;d za sasiada :) bo mieli osiedlowe i cala gildia ja expila teraz ma 80 lv ;)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

hahaha banuja po ip ;)

Jestem w topgildi na kirian Jinno ;) Dream Team to wiem :>

Zbanowali taka szamanke ;d za sasiada :) bo mieli osiedlowe i cala gildia ja expila teraz ma 80 lv ;)

A skąd wiesz, że banowali ją po IP? Powiedziała Ci? Nawet jeśli Ci powiedziała to nawet ona tego wiedzieć nie mogła, bo oni nie mówią skąd wiedzą o powiązaniach kont... I co z tego że jesteś w Dream Team? Możesz być nawet Top1 na S1 i tak Ci tego GM nigdy nie powie.. Ja tam wiem, że po IP nie banują, bo nigdy mi nie zbanowali kont na które wchodziłem z tego samego IP, tylko te z którymi handlowałem... :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Bylo juz 2 x reaport

beztytuu.png

10.09.2010

WALNIJ + A DOSTANIESZ TO CO BEDZIESZ CHCIAL

Moje TuT'y

Bug Z tobolem

[size="7"] http://www.mpcforum.pl/topic/205391-bug/[/size]

[TuT]SkilHack

http://www.mpcforum.pl/topic/205397-tutskilhack/

Opublikowano

banuja po ip na 100% bo jak dostałem bana na forum ze jade na fb i mnie gm,i nie banuja olewka tylko zrobili mi warpa do wody czy bede dalej lowic i logli mnie z konta zeby sprawdzic czy sie zaloguje i co bana nie dostalem w grze ale za napisanie posta ze jade na fb na forum inne e-mail w grze dostalem bana na woja 69 na ktorego wchodzilem w ten sam dzien ale na bufa juz nie wiec jaki wniosek?

Opublikowano

@refresh

@UP

Nie, bo podejdzie ktoś i ci te itemy kupi, a poza tym nie wiem czy po tym też nie sprawdzają więc lepiej robić tak jak napisałem :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Niektórzy też się zastanawiają czy GM nie dojdzie, że to ta sama osoba po IP.. GM nie sprawdza z jakich IP logowało się na konta, więc też bez obaw można logować się z tego samego IP :D

I czemu klamiesz ? Ja mam bana tzn (stale wykluczenie z oferty gry ) i to jest ban na cale ip jak by nie mial jak spr nie mial bym bana ;) Jezeli banuje ci noob chara to spr IP i banuje all ... Ja mialem kilka postaci na roznych emailach i jak dostawalem bana za jakies gowna typu hacki czy cos innego to na all konta ...

叶是白痴

Opublikowano

Niektórzy też się zastanawiają czy GM nie dojdzie, że to ta sama osoba po IP.. GM nie sprawdza z jakich IP logowało się na konta, więc też bez obaw można logować się z tego samego IP :D

I czemu klamiesz ? Ja mam bana tzn (stale wykluczenie z oferty gry ) i to jest ban na cale ip jak by nie mial jak spr nie mial bym bana ;) Jezeli banuje ci noob chara to spr IP i banuje all ... Ja mialem kilka postaci na roznych emailach i jak dostawalem bana za jakies gowna typu hacki czy cos innego to na all konta ...

Bo handlowałeś kontami między sobą .. ile razy można to powtarzać, że na IP nie banuja <_<

A co do nazw ID i Email to po tym też nie dochodzą, bo niby jak?

Powiedzmy, że SirMamutPOL ma id: Mamut123321, a ty byś sobie dał mamut1233211 - To co dali by mu bana? Nie wydaje mi się :P

Po adresach email też nie sprawdzają, bo dużo osób ma podobne :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Tak tak GM nie sprawdza ip, chyba cie poje**** nie znasz sie i tyle chlopczyku, wiele razy juz mialem sprawy z gmami bo do mnie po ip dochodzili. Nie mozna sie logowac z tego samego ip na obie postacie.

ahahhahaah czlowieku moze jeszcze ci do domu przyjechali pomysl a jak ja mieszka w bloku jedna siec 10 osob gra i co niek nie mial "sprawy z gmami " ty miales sprawe z gm chyba na jakims privie bo gm na pl nie zajmuje sie nobkami

[

Opublikowano

@UP

Dokładnie nawet to jest napisane w pierwszym poście :) i nie gadajcie już że dochodza po IP, bo racji nie macie B)

@offtopic

10% mam dalej.. zdejmiecie mi to w końcu? <_<

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

Co do tej wypowiedzi Nie dochodzą po IP, jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Gdyby dochodzili po IP to nieraz musieliby banowac cale osiedla lub np wszystkich z rodziny co metka graja bo przez router masz takie samo IP jak inne kompy z twojej sieci, to samo tyczy sie radiówek.

PS. Autor możesz dodać to wytlumaczenie do topica bo mysle ze sie przyda.

A więc zbanowali mnie i mojego brata poprzez IP przez routera ;) Ja okradałem, a on akurat grał na metku i miał wizytę GM koło siebie, także nie pier**** mi tutaj jeśli sie nie znasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...