Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error

x Dragon x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem Włanczam Warrock i klikam ok i game start i pojawia sie problem jak klikne GAME START TO PISZE ERROR : CANNOT FIND EXUTE FILE ........

dołańczam zdjęcie : http://img842.images.../i/erroroh.png/ prosze o szybkie wyjaśnienie. Robiłem reinstal nie zadziałało i spróbowałem jeszcze wyłączyć anti wirusa lecz też nie zadzialalo gdy włączyłem antivirusaykryto wirusa trojana i dodalem tez warock do wyjatkow w antivirusie(mam mcafee) tez nie zadzialalo a antywirusa musze miec wlaczonego podczas gry.

Będą+ i 5 bedzie wszystko za pomoc moze nawet za pomoc bedzie 13 lvl do warrock musze zwalczyc ten problem

wszystkim dzieki za pomoc.

REINSATL NIE DZIALA I WYLACZENIE ANTI VIRUSA TEZ NIE.

Opublikowano

to samo co ja miałem kiedys ..

musisz przedd każdym wlaczeniem wr wylaczyc anti vira lub usunac plik z kwarantanny twojego anty vira ...

lub relog wr ale przed wlaczaniem wylaczaj antywira

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja z BigDownload tam sie patchuja jeszcze 2ToTal do konca. Ale moj antivirus nie nie pyta czy usunac nic sie nie pyta a nie idze ustawic i mam ustawione warrock bezpieczny plik ale nic z tego.Wylanczam antivirusa patchuje sie to jest 99% a czasami sie uda kliknac game start to wchodzi do warrock juz sie loguje wypeiram server(interional) i wylancza sie gra.

POMOCY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...