Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Ogłoszenie]Komediodramat.

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy userzy korzystający z działu FanArt.

Jest Was tu co raz więcej, a co za tym idzie coraz więcej problemów. Być może ryzykuję teraz swoją posadą na tym forum, ale nie będę bezczynnie patrzeć jak zamieniacie ten dział w jedną wielką farsę...

Czy niektórzy z Was upadli na swoje mózgi? Czy Wam się wydaje, że FanArt to scena, na której możecie odegrać kolejny cyrk?

http://www.mpcforum.pl/topic/201139-galeriadordo12/

Co to ma być pytam się?

Ten przykład może zastąpić jakiekolwiek słowa. FanArt to nie jest miejsce gdzie możecie sobie pokręcić "bekę". Czy Wam się wydaje, że tutaj wolno wszystko? Jeśli tak, to bardzo się mylicie. Chcemy znaleźć ludzi z talentem, pomóc im się rozwijać, a niektórzy z Was zamieniają to w farsę. Wybaczcie mi, ale widzę, że zbyt długo byłam pobłażliwa na niektóre wybryki, ripy, przekleństwa i "system samowolkę". Nie będę tego dłużej tolerować.

Administracja powierzyła mi tą funkcję w nadziei, że FanArt będzie ogarnięty i w jakimś stopniu rozwinie skrzydła, a to, co tutaj się wyrabia daleko odbiega od mojego celu. FanArt ma być ostoją dla ludzi zdolnych, kreatywnych i pomysłowych. A nie dla ludzi, którzy chcą się wydurnić, pośmiać i sprowokować innych! Tak durne i nieprzemyślane zachowanie nie będzie dłużej tolerowane i nie zawaham się ukarać tych, którzy pisać będą bezsensowne tematy, po to, żeby zakpić sobie z innych. Kolejny punkt, bezpodstawna krytyka i zawiść w galeriach. Owszem, nie trzeba być grafikiem, żeby oceniać. Ale zjechanie kogoś tylko dlatego, że on zjechał Ciebie to nie jest wyjście. Nie chcę widzieć więcej czegoś w stylu "opierdol za opierdol". NIE.

Czas na zmiany.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Popieram.Koniec z tym! Chciałbym, żeby więcej ludzi się pod tym podpisało, bo to zaczyna robić się męczące. Powinien być po za tym 1 osobny temat/podforum na zamówienia i zajmowało by się nim kilka osób, a nie spam tutaj.

iloverock.png

Opublikowano

Brawo gratuluję użytkownikom, którzy posiadają Twoje sygny. Ich sprawa i Twoja, co komu tworzysz. Ale nie rób mi komedii w FanArcie, chcemy poważnej grafiki, a nie farsy.

I NIE CHODZI KONKRETNIE O CIEBIE, tylko o to co tutaj się zaczyna wyrabiać.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mam tylko pytanie, dudsonowa co ty masz do Metina?

Twoja wypowiedź:

albo zapraszam do Metina

Gra jak każda inna

@Down

Dokładnie, ja np. czuję się urażony tą wypowiedzią, gram w Metina no i co?

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

tak w pełni się zgadzam, ale system "opierdol za opierdol" się nie zmieni bo taka już natura ludzka :)

deidara2.png

Opublikowano

Jeden tworzy w Gimp , drugi w Ps'ie , trzeci w Paint co za różnica? liczą sie przeciez dobre checi i zabawa . ;) juz nie doceniacie ludzkiej pracy ?.

@btw z metinem przesadzilas tez gram w metina no i co? nie zabronisz lecz twa wypowiedz o tym nie jest na miejscu.

Opublikowano

Spoko. Polecam Wam wikipedię tam poczytajcie sobie o rasizmie. A do Metina nic nie mam, ale dzieją się tam tak różne, rzeczy, które zaczynają się dziać tutaj.

To nic osobistego, a wyzywanie mnie od rasistek jest co najmniej niekulturalne.

1321896841-U198706.png

Specjalista
Opublikowano

A co bartek wiesz coś o tym??

@Topic zgadzam się i przystaję na takie warunki :) Chociaż nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli :)

qes.png
Opublikowano

Widzę, że teraz doczepiacie się do tekstu napisanego przez dudsonową.

Ja w Metina grałem przez 4 lata i właśnie po poście naszej kochanej "moderki" FanArt zrezygnowałem z tej gry w którą zaczyna grać coraz więcej dzieci specjalnej troski.

Widzę, że nasi Postspamerzy są dzisiaj zgodni [pierwsze 3 posty] i uważają ludzi za rasistów nie wiedząc, co to za osoba.

Jeśli macie tutaj spamić [dział FanArt, jak i całę MPC] postami i tematmi takimi jak użytkownik dordo12 to zapraszam do wciśnięcia tego krzyżyka w górnej, prawej części ekranu.

@Joaquin Phoenix

Przepraszam Cię, chodziło mi niestety o trzech wspaniałych [Mostro,bartek526, dordo12]

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

@Qes

złośliwośc ludzka nie zna granic, to jest wszędzie, a i ja nie raz tego doświadczyłem i myślę że ty też

deidara2.png

Opublikowano

RedWolf@

Mój jest pierwszy post ;]

I ja nie widze związku.

Ja popieram pomysł bo FanArt jak dudsonowa mówiła ma służyć do odkrywania talentów [ tudzież kształcenia ich ] a nie do paita ;]

Co od Metina to gram w niego i jestem zadowolony ze gram z ludźmi którzy są dorośli ;]

Poza tym Polecam jakiegos kida wziąśc to by zamykal takieg tematy ;] Wiele by sie takich znalazlo.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Popieram to co pisze Dudsonowa ...

Po co Zakładasz Galerie ?Galeria to czyjeś zmagania , trud włożony w otrzymanie grafiki a ten obrazek w paincie nie zajął by mi 30 sekund...

Tyle mam do powiedzenia.

Dziękuje , Dobranoc ;)

Gość Mounthains
Opublikowano

Aż mi Was zal czytać co piszecie. Totalne pierdoły i bzdury. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem, że dział FA pragnie wyszukać nowych talentów. Wy olaliście cały jej tekst i zaczynacie się sprzeczać między sobą.

Top@ Jeżeli ludzie odwalają tutaj taką "bekę" to zaostrzyć regulamin. Teraz tutaj będę wpadał i zaglądał.

Jak zobaczę jakiś durny post, to user traci konto na 10 dni.

Opublikowano

Elo siema Piona!!

Jeżeli to durny post dajcie bana siedzę tu tylko dla przyjemności...

@dudsonowa

Czuję się urażonym Metinem gram i nie wstydzę się tego, ty fotografujesz ja gram, Mou sam w to grał.

Jeden z przedmówców dobrze powiedział, jeden tworzy w Gimpie drugi w PS'ie trzeci w paincie.

Może gówniarz lecz trochę uczony.

Rasizm(swoimi słowami)-dzielenie na grupy rasowe np. kolor skóry, wiara, także w to wchodzi gry, i tworzenie grafiki. Rasista często wywyższa się nad innymi i właśnie ty dyskryminujesz nas(Metinczyków).

@Mounthains

Podziwiam twoją pracę ale przesadzasz rozumie znajoma z real ale żeby dawać bana na 10dni to lekka przesada, nazwał bym to "lizaniem dupy"

To tyle, nie chciałem nikogo urazić.

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, piana człowieka bierze jak widzi, jak drugi chłopak(sory, mężczyznami was nie nazwę) robi sobie jaja z kobiety, nie szanuje jej pracy w tym dziale i jeszcze po prostu stara się być fajny, robiąc te super galerie paintowskie czy z metinem. Pierwsze takie pojedynki metinowe były w pewnym sensie fajne, ale co za dużo to nie zdrowo. dordo, Tobie się już nic na tym forum nie podoba, wszędzie gdzie wejdziesz to narzekasz albo spamujesz, wyjdź po prostu (zaraz dostanę super ripostę "nie wyjdę".) i pozwól nam nie doglądać Twojej genialności. Nie wiem co wam dudsonowa zrobiła, czy też sam dział ale wasze zachowanie woła o pomstę do nieba. Owned też jakoś kiepsko się zachowuje jako kidmoderator, powinien dawać przykład a zamiast tego praktycznie każdego wyśmiewa bo mu się nie spodoba, flame'uje metina w którego po prostu grać pewnie nie umie, tak jak w inna grę to ją objeżdża. Rób tak dalej a się pożegnasz pewnie z zespołem.

Ogólnie popatrzcie na siebie panowie, chodzi mi tu o tych którym po prostu odbija i każdy chyba będzie wiedział, jeśli pisze to do niego. Tak po prostu nie wypada.

@up

Za taki debilizm jak od niektórych to ja bym od razu perma dawał, a Mou nie liże dupy tylko pewnie woli osoby które są ogarnięte, a nie plebs.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

To jest normalny mod? parę ludzi sobie narysowało 2-3 sygnaturki a on odrazu wkurwia się i pisze ogłoszenia itp? trzeba było normalnie to zrobić warnik 10% koniec tematu dodatkowo śmieszne jest to że warny otrzymały osoby które tylko dostały sygne bekową. Każdy rysuje jak mu się chce nie każdy ma pr0 elo el0 talent jak pani moderatorka ;f. Dodatkowo pojazd po całym dziale m2 (największym dziale forum) to też fajne .

Dodatkowo Mou widzę chce się popisać bo w rl nie ma dziewczyny :* dodatkowo mam jeszcze nawet warna od pana mou (na pana z dużej nie zasługuje) nie słusznego dodatkowo bez dowodów. Kiedyś miałem ambicje żeby zostać kidem działu m2 a teraz po takich akcjach to wole zostać zwykłym userem. Dziękuje za wysłuchanie mam nadzieje że zara nie pójdzie ban na 10 dni...

Opublikowano

Popieram to co pisze Dudsonowa ...

:O !

@top

Każdy rysuje jak mu się chce nie każdy ma pr0 elo el0 talent jak pani moderatorka ;f.

To znaczy że od razu macie włączyć painta, narysować parę kresek, pokolorować i wrzucić? Od razu widać że to dla beki.

@btw z metinem przesadzilas tez gram w metina no i co? nie zabronisz lecz twa wypowiedz o tym nie jest na miejscu.

0 ortografii, regulaminu, wieczny spam, idioci w dziale - Dla mnie jest to komedia. "Idźcie do Metina" inaczej "idźcie do działu Metina - jednej czystej komedii" jak nie rozumiecie.

Gość Mounthains
Opublikowano

@Mounthains

Podziwiam twoją pracę ale przesadzasz rozumie znajoma z real ale żeby dawać bana na 10dni to lekka przesada, nazwał bym to "lizaniem dupy"

To tyle, nie chciałem nikogo urazić.

Mam w dupie czy kumpela z reala czy nie. Traktuję tutaj wszystkich tak samo. Nie mam ludzi których traktuję wyżej czy niżej. Wszystkich tak samo opierdalam i zniżam jego wartość.

Chyba nie widziałeś pojedynków graficznych o metinie jeżeli nazywasz to 2 rysunkami...

Oto właśnie chodzi. Ludzie zamiast pokazać swoje ambicje, przechodzą dla "beki" na painta. Porysują sobie kilka kresek i jest się fajnym. Nie tutaj takie rzeczy. Sam siedzę w grafice i nie chcę patrzeć na to.

To jest normalny mod? parę ludzi sobie narysowało 2-3 sygnaturki a on odrazu wkurwia się i pisze ogłoszenia itp? trzeba było normalnie to zrobić warnik 10% koniec tematu dodatkowo śmieszne jest to że warny otrzymały osoby które tylko dostały sygne bekową. Każdy rysuje jak mu się chce nie każdy ma pr0 elo el0 talent jak pani moderatorka ;f. Dodatkowo pojazd po całym dziale m2 (największym dziale forum) to też fajne .

Dodatkowo Mou widzę chce się popisać bo w rl nie ma dziewczyny :* dodatkowo mam jeszcze nawet warna od pana mou (na pana z dużej nie zasługuje) nie słusznego dodatkowo bez dowodów. Kiedyś miałem ambicje żeby zostać kidem działu m2 a teraz po takich akcjach to wole zostać zwykłym userem. Dziękuje za wysłuchanie mam nadzieje że zara nie pójdzie ban na 10 dni...

Zamiast pleść głupot, przeczytaj posta autora. Tylko o to proszę Panie kaled41 (Tak. Ja przynajmniej potrafię zachować kulturę i według mnie każdy na nią zasługuje.)

Jeżeli chodzi o wasz rasizm. Nie o to chodzi Panowie. Nie rozumiecie tego słowa. Chodziło o spam jaki tam występuje. Tylko o to a wy zaczynajcie po niej jechać od rasistek..

Przemyślcie 10x zanim coś napiszcie, bo zaczynam Was mieć już dosyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...