Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% Spolszczony Event Ox !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

a oryginalne pliki na czym są, bo zapomniałem a nie mam teraz dostępu do dedyka, może mi ktoś powiedzieć?:D

te zwykłe pliki czyste :)

za pomoc dam plusika, oczywiścię dla autora + się należy za pracę, chociaż nie wiadomo czy to jego praca :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

moja w 100% sam tłumaczyłem. Zobacz sobie w internecie nigdy nie znajdziesz spolszczonego na english bo ja to dodałem a z innych forum beszczelnie odemnie zabierają...

Opublikowano

Przyda się, pozdrawiam! Potrzebowałem tych pliczków! Masz "+".

oxsygnampc.png

Created by `OX`

Opublikowano

no to moze mi ktos powie : dlaczego gdy przywoluje te kwiaty i naciskam pytanie pozniej pokazuje mi sie ze "wydarzenie rozpoczete" to nie pojawiaja mi sie zadne pytania ? xD

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

A więc dzięki za ox, pliki big5_string porażka ale co tam, ja robiłem tak że otworzyłem twój plik szukałem po krzaczkach co spolszczyłeś, przenosiłem do swojego i git. Jakby ktoś chciał w większości spolszczony plik big5_string to pisać to upnę a i krzaczki posiadają numerację ;p

@wtf?

37431427699243316422.jpg

Opublikowano

Usuń jedno 2x end na końcu i będzie ok xD

@up a nie lepiej było zrobić sobie serwer na plikach english ? ;P

Eng_string jest w 100% spolszczony pobierz sobie i zobacz.

Już poprawiłem pliki i będzie ok xD

Opublikowano

Hehe też miałem własny serwer i niestety nie wiedziałem jak bo nie było tutka:D wielki plusik dla cb!:P

Po sylwestrze zakładam serwer no-hamachi więc bardzo ci dziękuje!

@Up ;/ to działa czy nie? bo jak czytam posty to wychodzi na to że chyba nie :/

graphic.png

Opublikowano

@działa w 100% tylko że tyle o to chodziło że wczesniej im nie działało i się kwurzało bo tylko było spol na pliki honkong teraz dodałem na english i te ostatnie komentarze już są pozytywne teraz już dodałem wszystko i jest juz spolszczone na 100% ;]]

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...