Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][Dedyko]Devil_Serw

swierzaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na ventriloo do chunjo

Dane

ventriloo.pl port 42388 pw mac kanal NAPIERDALANTIONS pw kibel

btw. Server bardzo dobry fajnie sie gra 0 lagow mimo to ze no chamachi

Opublikowano

hehe mnie sie server podoba + za reklame 

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Wezcie sie go nie czepiajcie !!! Fajny privek a to ze hard to odstrasza nobkow...Nie moge zagrac bo mi spol nie chce pobrac ale z opisu nawet nawet

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

na jakim serwisie chcecie klienta, a co do białej mapy, to p[isałem że nie pakowałem jeszcze wszystkich plików, więc zeby poprawnie wszystko wyswietlao musi byc luzem na partycji D:\

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

2x up czemu tak sądzisz ???? ze mam skill hacka zawsze taki build robie 1 chmura wirujcy zasadzka i szybki tak od zawsze robilem. Moze dlatego tak piszesz bo zazdroscisz ze taki lvl mam ??

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

kurde najbardziej wkurzaja mnie te dzieci ze skilhackiem i 1 hit killerem a juz najbardziej to gracz o nicku Mii

Opublikowano

Kiedy on wkoncu właczy ten serw. Juz bym sobie lvl wbijał

1345638451-U717477.gif

Nick w grze : RapiD

Opublikowano

teraz pewnie coś dodaje na server wydaje mi się że może być off nawet kilka tygodni/miesięcy

server ma cos kolo 1 roku i do piero teraz zostal opublikowany chyba jako test na youtube pisał

w profilu że ten server NIGDY NIE BĘDZIE OFICJALNIE OPUBLIKOWANY ponieważ robi go dla siebie

To tylko moje spostrzeżenia

Opublikowano

A ja jestem przekonany ze serwer wroci ale info z niego brak pisalem z hope wydaje mi sie ze nie robil by clienta na 1 dzien. Jednak ze mial pare bledow textury znikaly na spolsczeniu byly problemy z handlem ( bo na cliencie textury byly). Swoja droga gralem w shinsoo nick Porywacz silne g5 lvl 38 tyle ze misje robilem dlatego lvl taki a nie inny, napewno zadna ninja nie wbila by 50+ ani nikt inny nie majac Kick hacka.

@Edit

zminusuj jak mozesz =)

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

A ja jestem przekonany ze serwer wroci ale info z niego brak pisalem z hope wydaje mi sie ze nie robil by clienta na 1 dzien. Jednak ze mial pare bledow textury znikaly na spolsczeniu byly problemy z handlem ( bo na cliencie textury byly). Swoja droga gralem w shinsoo nick Porywacz silne g5 lvl 38 tyle ze misje robilem dlatego lvl taki a nie inny, napewno zadna ninja nie wbila by 50+ ani nikt inny nie majac Kick hacka.

@Edit

zminusuj jak mozesz =)

Co racja to racja.. W dodatku Lasqa biegal / a z mieczem i eq na low poziom bijac tak szybko lv.. Co jednoznacznie wskazuje na dmg hack / kick hack ;]

@Topic. Jestem dobrej mysli, ze serwer powroci.. Rozumiem tez GA, ktory musi sobie radzic z tyloma cziterami ;P

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Ludzie wszystko musicie popsuć? Co tylko wyjdzie fajny server musicie odrazu psuć go różnego rodzaju hackami?? Jezeli chcecie miec duzy lvl to grajcie na 4fun gdzie odrazu dostaniecie 86 ++ skile P eq +9 i od groma kasy....

Pasjonat
Opublikowano

tak się zastanawiam, czy serwer będzie jeszcze on-line czy już padł na dobre ?

Opublikowano

Skoro off, to nie ma sensu dalej prowadzić dyskusji.

Gdy serwer zostanie włączony ponownie a admin będzie chciał kolejny przypływ graczy to na pewno Was o tym tutaj poinformuje.

Zamykam.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę moderatorów o kasowanie zamkniętych tematów w dziale publikacji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...