Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które Smg Na Zawsze

Vebre

Które SMG  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które SMG wybra? do Codename VIPER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o zagłosowanie w ankiecie...Chce kupić jakieś SMG na zawsze i się waham miedzy broniami w ankiecie.Proszę o pomoc...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

ja bym się zastanowił nad pp-19 mod i mp7 mod bo reszta do dupy, ale wybrałbym pp-19 większy magazynek i mniejszy recoil :)

deidara2.png

Opublikowano

a co z bronią Kriss SpecOps ostatnio ją złapałem i nawet dobrze się grało a jaka jest wasza opinia na ten temat?

PS:Szkoda że on ma tylko 28 naboi.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

ja grałem tylko zwykłym krissem i to totalna porażka to już lepsze jest zwykłe p-90 <_<

deidara2.png

Opublikowano

Ja Ci radzę PP-19 Mod albo P90TR SE. Mają duże magazynki i bardzo miło się nimi gra, przynajmniej mnie :P

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

odradzam Ci PP-19 mod dla mnie to totalna porażka jest poza sporym magazynkiem nic ciekawego w niej nie ma , za to mogę polecić P90TR SE duży magazynek , duża szybkoszczelność , maly rozrzut , zabójcza broń na małe dystanse

08090012_TakMiMow.png
Opublikowano

poczekaj z 2 -3 dni i sam zobaczysz co wyjdzie na ankiecie i tą broń kupisz a nie wszyscy spamują

doradzać mogliście na ankiecie to tak jak wybory , wybierasz coś głosujesz i nie mówisz na kogo głosujesz a jeżeli nie możesz się zdecydować rzucaj monetą ,szybka i łatwa pomoc :)

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Bierz P90TR. Lepsze na OMA itp. bo PP bardzo rzuca i jest niecelne i w dodatku jest bardzo duże i połowy ekranu nie widzisz jak idziesz. Co z tego, że ma 65 naboi. P90TR lepsze i już.

Opublikowano

Trudno będzie ci dostac P90trSe (Skrzynka Myst-N)..

Jeżeli już go zdobędziesz przedłuż go weapon renewalami ;)..

Ale na codzień polecam Mp7 Mod.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...