Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile potrzebuję defa mentalem na expienie na pustyni na tych najlepszych mobach(oczywiście brać cały spot i nie padać) ??

Mam na razie z silnym 370 defa na 39 lvl:

EQ:

Żelak +5

5kątna +6

Śmiertelna +4

Skórzane Buty +6

Drewniana Branza +6

Ebonitowe kkolczyki +4

Złoty zaszyjnik +5

Rib +4 (śr 3%)

Czary:

Silne M1

Walnięcie M2

Duchowe Uderzenie 2

Reszta po 1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzi Ci o Silny Pustynny Zawadiaka itp? Tam nie masz się po co wybiegać. Lepszym rozwiązaniem byłoby zrobić bojowca i jechać na Bo(Black Orc), lepszy exp i drop(zęby orka).

cooltext468028654.png

Opublikowano

Oczywiscie wiem ze mam lipne EQ lecz nie mam tyle kasy. Z tego co patrzyłem na CH2 to był Naszyjnik +5 Ebonitowy z 1k PZ kosztował on 30kk :( a ja mam na razie tylko 12kk (1 konto dropni na medalach exp botem). A tak ogólnie co radzilibyście zmienić w 1 kolejności w cenie do 11kk (1kk potki na expa)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiscie wiem ze mam lipne EQ lecz nie mam tyle kasy. Z tego co patrzyłem na CH2 to był Naszyjnik +5 Ebonitowy z 1k PZ kosztował on 30kk :( a ja mam na razie tylko 12kk (1 konto dropni na medalach exp botem). A tak ogólnie co radzilibyście zmienić w 1 kolejności w cenie do 11kk (1kk potki na expa)

ulepsz tego riba na +7 przynajmniej albo kup

Opublikowano

Zrob postac 9lvl ulepsz mu eq na 1 lvl do +6 (nie trzeba do +6 ulepszaczow) i idz na EM2 na niedzwiedzie itp (dagger albo mental) i zeby doswiadczenie oddawal. W 1 dzien dropniesz z 2-3 naszyjniki 1-1.5k PZ i inne takie tego typu.

1 zostawisz reszte sprzedasz i kupisz zelaka +9 i inne zabawki. Eq masz beznadziejne, mowie wprost.

Opublikowano

No tak tylko że ja prawie cały dzień na kompie siedzie i gram w CS 1.6 MIXY/ESL itp. lecz gdy zostawie mt2 i włacze cs to mi wywala bład na mt2 o jakieś 3D czy coś takiego. Mam Ati radoen 4890 hd 3x2.81 Ghz i 4 GB ramu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...