Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9Dragonsmt2[Pl][Dedyk]

fifi.kuska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9DragonsMT2

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany 9DragonsMT2

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: Czterordzeniowy
  • Pamięć RAM: 12 GB
  • Polaczenie: 100 Mb/s

raty.png

Exp: 100%

Drop: 200%

Yang: 210%

start.png

Eq +9 , buty wiatru

kowal.png

Ulepszacze: Nie

Magiczny metal: Tak

handlarze.png

44934791294870966348.jpg

Strona serwera:

chmt2.hostit.pl

chmt2.hostit.pl/regist.html

Ip serwera:

- 

Status:

chmt2.hostit.pl

Spolszczenie serwera:

chmt2.hostit.pl/spol.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ada63aea402c9541fc04057230aad225940e8b85969f0b63a885cd44a25aee31-1283094882

kraj.png

Wszędzie

team.png

• [GA] Dragons
  • [GM] Wezdel
  • [GM] Usuw
  • [GM] ProBm

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

chmt2.hostit.pl

forum.png

chmt2.hostit.pl/forum

Video

-

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Serwer nie należy do mnie więc proszę mi nie spamować na PW

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

po reklamie widze że serv zajebisty chce sie zalogować a tu błąd wtf?

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Ta dodał bym klienta ale ja nie jestem adminem tego serva jestem tylko graczem no i mi działa serv ale klienta mogę dać swojego

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

, na forum serwa pisze że są ch1, ch2, ch3, ch4 to konieczny jest klijent zeby zagrac ^^ bo jak wybierzesz "ch" jezeli niektore sa off-line a inne on-line ? ^^

Opublikowano

zgadzam sie z Lether'em UP 3 coś nam tutaj kłamiesz pewnie chcesz posta nabić ;p

astiumsign.png

Opublikowano

Jak wam nie działa ja gram i GM: ProBm też czyli raczej działa tak??

edit.: Ale jeżeli wam nie działa a ja mam 4GB ramu szybki net program hamachi i pliki serwerowe to zaraz zrobię własnego serva HAMACHI z epickimi i własnym klientem

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak wam nie działa ja gram i GM: ProBm też czyli raczej działa tak??

zastanów sie co ty w ogole mowisz nikomu nie działa tylko tobie ; O

dał byś info jakies co zrobic zeby działało , poinformował kogoś z admow czy cuś ; o

Opublikowano

Słuchaj powiem GM'owi o tym bo tylko go znam a serwer 24/7

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Up taki kit wciskasz że rzygać sie chce -_- daj ip serva jak Ty kolega GM ...

astiumsign.png

Opublikowano

chciałem wam powiedzieć ze serwer to lipa status nie jest nawet podpięty tylko wklejone obrazki ON i OFF rejestracja tez nie, syf pewnie chcą wyłudzić hasła nie rejestrujcie sie

Opublikowano

Co żarty sobie ze mnie robicie mi serwer działą a wam nie hahaha ale śmieszne

Nie jestem debilem IP bym podał ale serwer nie jest mój i nie znam zam GM'A a nie GA chyba rozumiesz różnice powiedziałem GM'OWI ale GA jeszcze dziś nie było.

Zresztą poco kto kolwiek miał by kłamać co do serwera metin2 poco kupować domene na hostit.pl nawet najtaniszą żeby kłamać więć sami widzicie a poco wyłudzać hasła ja gram na servie a wy chyba żartujecie sobie serwer ON i tyle bo ja gram ciągle lvl wbijam i chodze po m2 m1 ch1

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Co żarty sobie ze mnie robicie mi serwer działą a wam nie hahaha ale śmieszne

Nie jestem debilem IP bym podał ale serwer nie jest mój i nie znam zam GM'A a nie GA chyba rozumiesz różnice powiedziałem GM'OWI ale GA jeszcze dziś nie było.

Zresztą poco kto kolwiek miał by kłamać co do serwera metin2 poco kupować domene na hostit.pl nawet najtaniszą żeby kłamać więć sami widzicie a poco wyłudzać hasła ja gram na servie a wy chyba żartujecie sobie serwer ON i tyle bo ja gram ciągle lvl wbijam i chodze po m2 m1 ch1

ej dziecko ile masz lat ?? bo ja cb nie ogarniam wgl piszesz chaotycznie nie wiadomo co z tego wynika chyba tylko tyle ze idiota jestes <serwer zall > nie rejestrowac sie ..

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Wiesz nie chciałem zniżać się do poziomu dziecka ale może wam nie działa bo jesteście IDTIOTAMI nikt nie wyłudza haseł jeżeli wam nie działa to nie potrzeba takich noobów na serwerze który obecnie mi się podoba nie umiecie grać to nie jak forum zrobi GA to się może wyżyjecie już myślę jaki będzie spam bo ludzie nie umnieją zagrać na dedyku

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wiesz nie chciałem zniżać się do poziomu dziecka ale może wam nie działa bo jesteście IDTIOTAMI nikt nie wyłudza haseł jeżeli wam nie działa to nie potrzeba takich noobów na serwerze który obecnie mi się podoba nie umiecie grać to nie jak forum zrobi GA to się może wyżyjecie już myślę jaki będzie spam bo ludzie nie umnieją zagrać na dedyku

ten dedyk jest chu.. jesli wlg jest idioto ..ja czekam na Slaris2... zall cie koles dziecko jestes tak sie zachowujesz ty nie umiesz chyba wbic na dedyka .. ech.. koniec spamu z dziecmi

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

ten dedyk jest chu.. jesli wlg jest idioto ..ja czekam na Slaris2... zall cie koles dziecko jestes tak sie zachowujesz ty nie umiesz chyba wbic na dedyka .. ech.. koniec spamu z dziecmi

Ja nie umiem wbić na dedyka tylko że ja gram na tym serwerze a ty nie jeżeli masz jakiś problem to nie do mnie tylko na forum serwera tam ci GA powie co i jak jeżeli sam nie umiesz a jeżeli wam naprawde nie działa co moim zdaniem jast kompletnie nie możliwe to na wasze komentarze zrobie własny priv Hamachi albo NO-HAMACHI i możę wam się uda wbić nie wiem o co chodzi jeżeli wam naprawde nie działa to zwracam wam honor ale naprawdę ja gram na tym dedyku i pare kolegów GA albo kogoś innego

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Może to ty jesteś idiotą , lub broniącym siebie i swojego kolege debilem?

Gościu "Nie umiecie zagrac na dedyku" a co trudnego jest w wklejeniu spolszczenia do metina i zarejestrowania się?

Ośmieszasz Siebie i ten serwer (o ile wogóle istnieje).

Naucz się pisac sensowne zdania , bo z tego co napisałeś mogę stwierdzic jedno :

Jesteś jebanym dzieckiem , które wyzywa innych od czegoś/kogoś czym sam jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha drasic jaki masz nick na avalonie jeżeli tam grasz bo chyba cie znam jak patrze jak mnie obrażasz

Shock700_14675_9.png

mca.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Aha drasic jaki masz nick na avalonie jeżeli tam grasz bo chyba cie znam jak patrze jak mnie obrażasz

no jea widze ze neijestem jeden ktory cie tak jedzie tzeba tepic idiotow ..nie gram na Avalnie

Miota nim jak szatan !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...