Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 A Ban Na Główne Konto

dirkens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na PL'u postac 76 lvl... Czy jak stworze nowe konta droperowe z 20-25 lvl np i ustawie na nich expbota to mogą jakoś dojść przy banowaniu że zbanuja mi tez ten 76 lvl ? np przez IP ? Bo nie wiem czy używać tego EM2 bo zostawil bym np kilka dropow na noc w lochu ale nie wiem czy to bezpieczne dla mojej głownego konta 76 llvl jak to jest ???

Opublikowano

1. Przez ten sam email

2. Przez handel nobków z główną postacią

3. Mogą przez podobne loginy

Innych możliwości nie widzę.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Nie banują po ip tylko po trade logach czyli po handlu między obiema postaciami. Jeżeli chcesz np z głównej postaci przełożyć yangi na dropera użyj yangdropera wbudowanego w modzie kamera edit by andrzej.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Jak np. bedziesz przekladal drop przez handel, wchodzil przez tego samego Clienta na tego woja 76 lvl i na dropa z EM2, to Cie dojada, i ban na +20lat, ale jeżeli na innym cliencie, drop wyrzucac a 2 postacia zbierac, to Cie nie dojada,

Po IP to raczej niemozliwe, po 2 nie moga cie przez IP, KAZDY client robi specialne logi, i dzieki niemu cie przyloapia, dlatego zainstaluj 2 metiny, nie wchodz w jednym czasie, i Cie nie dojada,

"Boc" tez na koncie innym nizz ten wojownik 76 lvl, na innej poczcie musi byc to konto, i nazwa raczej nie powiazana

Opublikowano

a jak np kupie główną postacią jakies EQ dla dropera wyrzuce je na ziemie i podniose droperem to oni mają jakis wglad ze ten droper podniosl z ziemii eq wyrzucone przezemnie ? Kurde bo zarobilbym sobie dodatkowo ale nie wiem czy na 100% nie banują po IP itd....

I grac przez obejscie czy jak ? a co z tym HS ? Nie wykryje mi EM na kompie i nie zbanuje glownej ; / ja sie nie znam nie chce miec zbanowanego woja :/

Opublikowano

Jak wyrzucisz na ziemię główną postacią a podniesiesz droperem nie ma szans na bana ;)

32265.png

Opublikowano

No ok ale powiedzmy zainstaluje 2 metiny 1 bede wchodzil jak zawsze glowna postacia a na nocki bede zostawial bota 2gim clientem, no ale co z tego jak IP będzie takie same.. i o to się boje

Opublikowano

Nie banują po ip, zrozum to, jeżeli banowali by po ip nie było by już ponad połowy graczy z all serwów ;D

32265.png

Opublikowano

Piszemy Ci wszyscy !

PRZEZ IP NIE BANUJA !

Licze na +, za odpowiedzi ... Mozesz sie nie martwic !

@EDIT Up szybszy ...

Opublikowano

A macie dla mnie jakies propozycje uwagi jak uniknac wlasnie bana na 76 lvl, tzn co zrobic zeby go nie dostac, jak przekladac drop, logowac sie itd ;/

naprawde boje sie o ten 76 lvl aura P reszta m6 i wpakowalem z 700zl w to

Opublikowano

Boże... Zainstaluj 2 metiny, z jednego wchodź swoją główną postacią, na 2 metinie wchodź droperem. Eq przekazuj poprzez wyrzucanie na ziemie. Nie bój się, ja boce na em2, używam fishbotów od kilku miechów i jakoś mój mental 70 a wcześniej body 66 się trzymają bez bana ;)

EDIT zapomniałem dodać ze oba konta muszą być zrobione na 2 oddzielnych emailach.

32265.png

Opublikowano

Tak, ewentualnie skopiuj ten folder z metkiem do innej lokalizacji ale co do tego sposobu nie jestem pewien na 100% że podziała.

32265.png

Opublikowano

1. Nie banuja po IP. Osiedlowki maja takie same IP wiec nieraz cale osiedla by musieli banowac - ODPADA

2. Jeden chuj czy laczysz sie przez inny client - wystarczy ze nie bedziesz robil tradelogu (handel logu) eq wyrzucone na ziemie podnosisz dropem. Dlaczego nie mozesz dostac bana? Przeciez moze ty wyrzuciles to eq a jakis noob podszedl i zabral. Nie ma dowodow ze to ty.

3. Konta nie moga byc na tym samym mailu.

5. Nie zauważyles ze nie ma punktu 4 ;p

Dziękuje.

Opublikowano

Czyli jak będę uruchamiał metina z botami na innym cliencie niż główna postać, będę przekładał drop/eq pomiedzy glowna postacia a botem poprzez wyrzucanie itemow na ziemie, to IP nie ma zadnego znaczenia i 100% ze nie dostane bana na glowna postac... ? Btw, czesto dostaje sie bany na boty np w lochu ? Czesto gm zagladaja i banuja tam ?

Opublikowano

Wszystko tak a do tego jeszcze konta muszą być na oddzielnych emailach i na 100% nie będzie bana na główną postać. Co do lochu niestety niewiem, nigdy tam nie bociłem, musisz czekać na odpowiedź innych userów.

32265.png

Opublikowano

BOŻE @@@@ ON SOBIE JAJA ROBI, NIE DOSTANIESZ BANA JAK BĘDZIESZ POSTĘPOWAŁ ZGODNIE Z NASZYMI WSKAZÓWKAMI. sory za capsa ale aż coś człowieka łapie jak widzi takie coś...

32265.png

Opublikowano

Próbuje to zrozumieć ale już kilka osób napisało że jeżeli będziesz tak robił to niema szans na bana, ja postępuje tak i jakoś moje postacie nigdy nie były zbanowane oprócz samych fishbotów, poza tym nie wyczułeś że ten user napisał to tylko żeby cię obrazić?

32265.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...