Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ninja Dager Nowe Konto .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Znudziła mi się gra bodym i mentalem ( dobiłem 70 lvl ) skille marne , bo ku drogie . Dzisiaj przyszło mi na myśl , aby zagrać ninja dagger , mam 26kk i lwią +9 na sell ( 70-80kk ) .

Może ktoś podpowie w co zainwestować , jak grać itp .

Będę wdzięczny :)

Gram na Exnadrosie ^^

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Narazie nie kupuj jakiegos pro elo eq, tylko takie zeby wbic 41/42lvl i kup zabojcy+7/9, okragla tarcze+7/9, koziki+9, kolcza+9 i jakies itemki do HP, tyle ci starczy do 61/65lvl (zbroja&tarcza / smocze noze)

I nie zalamuj sie jak w pvp bedziesz obrywac od najwiekszego nooba. W takich chwilach porownaj dmg kozikow i smoczych nozy, od razu ci sie zechce expic by dobic 65lvl ;]

Skille rob jak chcesz, kazdy build na daggerze jest dobry (i nie tylko na daggerze), staty na poczatek wbij troche do wit (jakies 30-40) i wymaksuj zr...

Lwia+9 bym zostawil bo sie przyda, 26kk spokojnie na start wystarczy..

mam nadzieje ze pomoglem :)

Opublikowano

Z dmg hack? jak tak to bony do hp. I tak samo jak up nie musisz pro eq kupować, możesz się nawet bodym wyexpić do 60 lvv i wtedy o eq pomyśleć

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Wbij 42lv(nie koniecznie z eq +9, wystarczy +6), zrób boja, kup zabójcy +7/8/9, okrągłą +7, eq na PŻ(1000/1500) i jakiegoś FMS do expa. Na 54lv zmień zbroję(chyba, że będziesz miał zabójcy +9 z deffa+4) wbij KD(przynajmniej deffa i speeda+3). Z takim eq pociągnij do 61lv(nowa zbroja i tarcza). Na 65lv Smocze noże założ.

Dawaj 1wit 1zre, kiedy wbijesz około 60wit all w zręczność dawaj do 90.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za odpowiedź . Modka proszę o zamknięcie !

Nie spamować na PW ! Nie oddaje kont !

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Wbij 42lv(nie koniecznie z eq +9, wystarczy +6), zrób boja, kup zabójcy +7/8/9, okrągłą +7, eq na PŻ(1000/1500) i jakiegoś FMS do expa. Na 54lv zmień zbroję(chyba, że będziesz miał zabójcy +9 z deffa+4) wbij KD(przynajmniej deffa i speeda+3). Z takim eq pociągnij do 61lv(nowa zbroja i tarcza). Na 65lv Smocze noże założ.

Dawaj 1wit 1zre, kiedy wbijesz około 60wit all w zręczność dawaj do 90.

po chuj mu fms? i bojowiec?

Opublikowano

Ja Ci radze kupic eq pod poli, czyli szybkosc ataku w hełmie wet +0 ... Troche na obicie ciosu, i Jelonka +0-5 sr +35 ... W v1 po 1 grupie i szybko dobijesz ...l Potem do v2 idziesz i tak samo ... Pamietaj ze pod poli sie ma 60 defa, wiec eq mozesz miec +0 (tylko bron dobra musi byc, czyli jelonek sr +35) i inne dobre bony takie jak odbicie ciosu, otrucie / szybkosc ataku + buff :) Napenwo bufa masz jak 70 lvl wbiles ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...