Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytan Odnosnie Db-Bota Do Zszc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

sorry ze tak zawracam głowe ale mam pare pytan odnosnie Db-bota do Zszc

kto odpowie moge dac + albo 5 czy cos w tym stylu ^^

a wiec :

1. dzis botujac n mobach 92 kolo 2 graczy/botow wyskoczyl mi komunikat na rozowo jak od GM ale wiem ze to od bota " sos droped"

o co kaman ? wyczailem glebe cała , w eq pusto... WTF? i widzialem to na zywo , nie ze z opoznieniem

2. mam ver. bota 0.8 czy mozna ustawic jakos aby zbierał te woreczki szare z alchemią ? bo lezy tego tyle a sie marnuje

3.czasami bot chodzi jak zamulony . czyli zabije moba i stoi i stoi i dopiero po chwili a w dolnym prawym rogu w liscie pisze

" the selected item cannot be used together or skill is already in use" o co chodzi ... rozumiem co to znaczy po ang. ale przeciez normalnie chodzil a czasem ma takie odpały

jesli doswiadczeni uzytkownicy moga odpowiedziec na te pytania był bym wdzieczny

pozdrawiam

Opublikowano

1. Ktoś zapewne wydropił koło Ciebie sos dropa (skoro go nie miałeś w ekwipunku).

2. Nie da się tego ustawić. Jedynie używając pet filtra można zbierać rzeczy z Questów.

3. A to możliwe, że bot chce za szybko znów użyć jakiegoś buffa. Możliwe, że jakiś sam włączyłeś i on po jakimś czasie też próbuje go załączyć.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

1. Ktoś zapewne wydropił koło Ciebie sos dropa (skoro go nie miałeś w ekwipunku).

2. Nie da się tego ustawić. Jedynie używając pet filtra można zbierać rzeczy z Questów.

3. A to możliwe, że bot chce za szybko znów użyć jakiegoś buffa. Możliwe, że jakiś sam włączyłeś i on po jakimś czasie też próbuje go załączyć.

szkoda ze nie mi ^^

hehe a da sie jakos zeby zbieral crust hearty?

czy moze inna wersja bota zbiera?

BTW : czemu bot czasem ignoruje gianta? tylko bije male moby

Opublikowano

a ja mam takie pytanie gram nukerem i czesto sie zdaza ze jak bije gianta to przybiega inny mob a nuker uzywajac skilli na gianta czesto tez bija tego drugiego i wypada drop i tu jest moje pytanie czemu bot niezbiera dropa z tego drugiego tylko z tego ktorego mial na targecie ( uzywam v. 0.8)

Opublikowano

bo tak jagby bot nie wie ze go zabil :P ale pet by zebral polecam peta ^^

co do tego ze bot nie bije tych targetow co juz go atakuj ... Tak ma mialem tak ze atakowalo mnie 6 moobków a on se biegal po inne x_X

Co do serc zbieral 1.1 ale podobno wtedy strasznie zacina . :/

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

3.czasami bot chodzi jak zamulony . czyli zabije moba i stoi i stoi i dopiero po chwili a w dolnym prawym rogu w liscie pisze

" the selected item cannot be used together or skill is already in use" o co chodzi ... rozumiem co to znaczy po ang. ale przeciez normalnie chodzil a czasem ma takie odpały

To wyskakuje po tym, jak uppujesz skille podczas gdy bot grinduje...

Jak uppniesz skille, bot przeleci wszystkie buffy od nowa i znów napierdziela jak... ;)

Ja jednak mam problem, że bot nie widzi mi skilli...

Czyta postać normalnie, lecz w skillach nic nie ma... Pusto ;p

SaintCandy.png