Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam otóz mam taki problem. Jak mam ustawić tibieauto żeby zbierał mi z trola speary i zakładał je na jakąś ręke? Pytam się ponieważ ja ustawiłem że mi bierze tam gdzie sie wkłada strzałe. I pozniej padam jak wtawiam na expa bo nie ma z czego bic ;/. Proszę o pomoc i dokładne wytłumaczenie. Poleci Reput :)

2. Tutaj mam kolejne pytqanie jak mam zrobić żeby wkładał kase do banku?. Utawilem w auto banker zeby tam oddawal powiedzmy 1000 gold i oddaje ale musi byc przy ladzie. Sam nie idze tam no i tu jest pytanie. Jak mam zrobić zeby jak np bede mial 1000 golda wracal sam do banku. BO waypointy mam na expa no i teraz jak ustawie zeby chodzil dob banku to bedzie mi caly czas tam chodzil jak rundke zrobie ehh :< prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze czego. OmfG... To nie moja sprawa, że nie znasz języków. Poziom angielskiego na ów stronie rozumie 11 latek, który od roku uczy się angielskiego. (Sprawdzone na sąsiedzie który używa tego bota... - nie rozumiał tylko słowa: Throwable...) Więc się nie ośmieszaj.

TibiaBot NG 4.9.8 pod Tibię 8.61 - Cracked!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...