Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Easy metin2 co to ma byc? Juz raz gram na tym i mnie okradli przez to na PL jak tylko zrobilem pro eq to dzis po raz 5 mnie okradl pozdro andrzejt17 widzialem w twoim filmiku z dh baze kont emt2 na pulpicie

i niech mi nikt nie pierdoli ze pobieralem jakies trade hacki i inne gowna lub ze wchodzilem na jakies strony jak ktos ma zamiar takie cos pisac to niech nie pisze w tym temacie

Powiem jedno andrzejt17 jestes hackerem ktory spolszcza jakies gowno o montuje w tym keylogera i okrada niewinnych ludzi Koniec metin2 Pl NQ

Opublikowano

Czemu oskarzasz andrzeja, a moze po prostu kiedys cos sciagnoles i nadal to masz na kompie? moze antyvir ci nie usunol keya i myslisz ze to andrzej, ja bocilem 89lvl na bocie od andrzeja i mnie nikt nie ojebal

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Easy metin2 co to ma byc? Juz raz gram na tym i mnie okradli przez to na PL jak tylko zrobilem pro eq to dzis po raz 5 mnie okradl pozdro andrzejt17 widzialem w twoim filmiku z dh baze kont emt2 na pulpicie

i niech mi nikt nie pierdoli ze pobieralem jakies trade hacki i inne gowna lub ze wchodzilem na jakies strony jak ktos ma zamiar takie cos pisac to niech nie pisze w tym temacie

Powiem jedno andrzejt17 jestes hackerem ktory spolszcza jakies gowno o montuje w tym keylogera i okrada niewinnych ludzi Koniec metin2 Pl NQ

jakby w tym był key to połowa ludiz eq by nie miała a nie pojedyńcze noobki

Opublikowano

Baza Kont metin2 idioto to tam zapisujesz swoj login i haslo

Jak masz tyle kont co ja tzn okolo 40

To chyba nie zapamietasz wszyskiego

Pzdr dzieciaku pocwicz i zrob formata

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

omg uzywam em od 1 wersji i jeszcze mi nic z eq nie zniknelo , konta mam.... sciagnales kiedys jakies gowna i masz keya....

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...