Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Pozbyc Sie Komunikatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio spotkałem się z wieloma postami na temat błędu wynikającego z błędnego działania Easy Metin2.

Przy uruchamianiu Metina2 przez program EM2 po zalogowaniu postaci pojawiał się komunikat "Program metin2client.bin przestał działać".Mieli go tylko ci użytkownicy którzy w opcji podnoszenia itemów zaznaczyli ignorowanie biżuterii (accesories).Niestety nie ma innej opcji aby zalogować się na naszą postać przez EM2 jak format dysku.Wczoraj przez przypadek natknąłem się na rozwiązanie.

1.Trzeba sformatować dysk na którym znajduje się EM2 i Mt2PL (Powód:EM2 zapisuje konfigurację dla każdej postaci w pliku tekstowym,więc nawet jeśli przeinstalujemy EM2 on i tak zapamięta naszą konfigurację-co za tym idzie będzie miał ustawione ignorowanie biżuterii)

2.Instalujemy EM2 i Mt2PL na innym dysku (partycji) niż system ( w razie jakby coś poszło nie tak wystarczy sformatować dysk bez utraty systemu ;))

3.Uruchamiamy Metin2 przez EM2 i czekamy aż nasza postać się zaloguje (tak wiem komunikat już nie wyskakuje ;))

4.Teraz możemy ustawić normalnie bota wraz z ignorowaniem itemków pamietając aby NIE! zmieniać ustawień biżuterii (accesories) ponieważ to ona powoduje błąd.

Liczę na + :)

Do administracji:Jeśli taki temat był to przepraszam lecz ja nic takiego nie znalazłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...