Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Kolczyki Dla Sury Bm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, co opłaca się bardziej kupić surze bm: ebo +9 czy kolczyki z nieb. łez także +9. Interesuję mnie to które, bardziej będą przydatne w pvp.

PS. Chciałbym, żeby w tym temacie wypowiadały się osoby, które grały surą i miały te dwie pary kolczyków :)

Opublikowano

wiadomo ze kolczyki z niebianskich lez bo dodaja ci INTA a Int zwieksza ci obrazenia ze skilli i w ochronce ci daje wiecej % :)

................

Opublikowano

Oczywiście kolczyki z łezek. Dodają int a co za tym idzie dostajesz kopa w skillach. A siłe to można sobie w dupe wsadzić u bma. Jedynie stracić możesz hp ale i tak ochronka to nadrobi (mniejsze dmg ze skilli od innych).

Opublikowano

Ok, dzięki all za pomoc, lecz jeszcze mam takie pytanie: Czy opłaca się kupić ametystowy (chyba tak to się pisze) +9 z przetopami, czy coś innego dla sury ? ;)

Ps. Plusy rozdane :]

Opublikowano

Ok, dzięki all za pomoc, lecz jeszcze mam takie pytanie: Czy opłaca się kupić ametystowy (chyba tak to się pisze) +9 z przetopami, czy coś innego dla sury ? ;)

Ps. Plusy rozdane :]

Zależy. Jeśli chcesz do expa to możesz kupić ten naszyjnik z hp. A jeśli bardziej pvp to z niebianek z hp + jakiś abs.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...