Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Nie Daje Rady W V2

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 72lvl woj body aura g4 berek g2 wirek g1 Sarża g1 Eq: Stal +9 bez bonów Nimfe +9 z bonami Sokoła +9 bez bonów ebo +9 bez bonów hełm od 1lvl +9 z bonami buty od 47lvl +9 bez bonów branzolete od 50lvl +9 bez bonów i naszyjnik od 50lvl +9 bez bonów Dodam żę mam Militara.

Poszłem do v2 na szpony wezme 4 grupki i leże ^^ LOL kolesie się ze mnie śmieją oni mają po 70lvl a biorą cały spot szponów prosze o pomoc daje + i 5 ;)

Opublikowano

Z tego co zauważyłem grasz na privie. Mi się wydaję, że masz aure bugniętą. Kiedyś na privie miałem bugnięte silne i zamiast mnieć miejsze obrażenia(bo więcej deffa), dostawałem większe obrażenia.

cooltext468028654.png

Opublikowano

hmmmmm to metin2.pl ????

jakie masz qesty od biologa porobione ??????

masz buffa ??????? bierzesz spota ;p bijesz i uciekasz :) i znowu zażyj biała rosę ;p :)

Opublikowano

To metin2.pl

Zaraz sprawdze a po czym zobacze że mam bugniętą ??

Dodam jeszcze żę gram na dmg ;)

@Up Uciekanie nic nie pomaga ;)

2x@Up to nie priv tylko PL a eq mam dobre ponieważ kupowałem dużo yang na allegro ;)xD

@Down ale to nie priv więc moby nie zabierają więcej niż powinny

Opublikowano

hmmm mozliwe ze moby uderzaja wjecej niz powinny tak jest na yt2 game masz full eq na 1 +9 i psy cie po 60-70 leje ;p

daj -------

a jak z qestami od biologa ?????? masz pamiątki i konary zrobione masz buffka ?

Opublikowano

hmmm mozliwe ze moby uderzaja wjecej niz powinny tak jest na yt2 game masz full eq na 1 +9 i psy cie po 60-70 leje ;p

daj -------

To na pewno nie od tego. kup żelka+9. Spróbuj expić z buffem. Na pewno pomoże. Na PL raczej nie bd miał nic bugniętego.

cooltext468028654.png

Opublikowano

Pakuj w max pz:).Ja na 54 biore 5-6 grupek szponów.

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Bez buffa możesz zapomnieć o całych spotach na PL ;>

Ja na 65 wp z buffem kolegi <skille +g1, +100 inta> brałem całe dwa ostatnie spoty, bez jakiegoś super eq.

Zeby dobrze się expiło musisz miec pamiątki oddane, ale skoro masz takie skille to raczej z biologiem nie zalegasz ;x

Kup coś na krytyka < bez buffa +40, z buffem 20 starczy> no i oczywiście hp +12k dobrze by było - mi tyle starczało. Jeżeli masz kasę to możesz zainwestować w abs do pz, odbicia/ blok w tarczy już nie mówię bo wg. mnie to mało daje ;x

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

zamiast butow naszyjnikow +9 to kup po 2k hp .

branza z bialego zlota +9 full sloty wypelnione i ebo +9 full sloty wypelnione , zbrojka z pz najlepiej , i na lajcie spota wezmiesz :)

Opublikowano

kup srebrna +9 lub z b.złot i powymieniaj te śmieci +9 bez bonow na cos z pz a te śmieci to naszyjnik buty branza najlepiej +2k zelak+9 i buff z błogo +m3 i full intem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

I nie zapominaj, że expi się bez berka. Berek to zuo do expa.

I kup jakąś broń 2h. Z kuca jednoręczną woj to może bić tylko zatrutym.

Opublikowano

I nie zapominaj, że expi się bez berka. Berek to zuo do expa.

I kup jakąś broń 2h. Z kuca jednoręczną woj to może bić tylko zatrutym.

Zuo jest jak berek na P. Zresztą jak ma takie skille to spota się wybija w kilka sekund^^. Naszyjnik, butki wymień na 2 k hp. W stalce też mile widziane hp. Jakiś abs do pż, regeneracja etc...Taki lvl a nie wiedzieć co w eq zmienić porażka...

Opublikowano

chlopie co ty chciales zrobic eq +9 bez bonow? taka bransa naszyjnik i butki +9 mozesz sobie gdzies wsadzic a nie...

sprzedaj to i kup jezeli starczy bo nie znam cen na tym servie itemki z hp nawet w zbrojce proboj zdobyc hp... z 12k hp minimum i podstawa BUFFEM inaczej wogole sie bedzie expilo

i sprobuj zmienic helm na 21/41 lvl +9 zelak chodzi +9 na nie ktorych servach tak tanio ze to wydatek jak na poty... chyba ze ten twoj ma jakies naprawde dooobre bony wtedy go zostaw

Opublikowano

Jak masz tyle kasy w zapasie to moze troche dac :D A tak na serio to musisz ale to musisz miec buffa z blogo na m i full int . No i powiem Ci jeszcze ze jak masz eq +9 to nie znaczy ze od razu jestes kox i bedziesz bral cale spoty . Napisz ile masz hp itp jak nawet 10k nie masz , a nie pisales ze masz bony hp to kupuj za tą kase naszyjnik buty 2k hp , nimfe sprzedaj i kup jakąs wybonowaną parte . Helm zmien na zelaka (chyba ze masz pro bony w tradycyjnym to nie ).Stal +9 tez mozesz zamienic na jakas np +7 z kd +4 i bonami typu 2k hp i 10% do pz albo cos w tym stylu. Sokola zamien na np. lwia +9 z nno .

Mam nadzieje ze pomoglem , jak masz jakies zbedne itemki na twierdzy to napisz na pw chetnie przyjme :)

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Wyjdz! :angry:

Komu to konto zajebales, czy kupileś może na allegro?? Naprawde Żal mi takich ludzi.... :( :(

OMG lol co ci się stało ??? już zajebałem haha to żal mi takich jak ty ^^ Ja przynajmiej umiem grać.

Ten lvl sam wbiłem ale yangi tylko kupowałem na allegro i z is'u korzystałem ;)

zajebales, czy kupileś może na allegro
<-- żę 72lvl to od razu kupiłem lub zajebałem ??? nie no omg
Opublikowano

Daj SSy eq i statów, będzie łatwiej pomóc. Z biologiem (pamiatki) i stala +9 powinienes miec okolo 650-700 defa na takim lvl wiec przy takich skillach i bonowanych eq powinienes spota brac ;]. Ja na 65lvl body skille m2 bralem 5 grupek... ;]

Opublikowano

@UP widac ze nie stalki nigdy +9 nie miałeś, jak ma stal +9, i taki helm +9 pf to ma około 610 defa, (jak nie mniej)

@TOP. Dlatego pewnie nie daje rady, bo tego konta nie ma, od kiedy jakies "dziecko" z wyobraznia bedzie mialo stal +9 bez bonow bo na allegro kupilo yangi ehe, Nie chce mi sie wiezyc, jak ma tyle kasy, ze spokojnie 2kkk wydal na ta kase, to na SM tez go stac, i kupil by sobie troche sm na allegro i by wybonowal :)

Moim zdaniem tego nie ma, a jeżeli ma to grac nie potrafi, nie potrafi podejsc bodym blizej sciany, i zabic spot :)

Po drugie, sam wyexpilers taki lvl, i nie potrafisz zrobic bufa? ehe ? Jak ten lvl wbiles? Penwie FóBó Cie expil albo SijMamjutPoj nie ? Powodzenia :)

Tyle mam do powiedzenie

@ Zrób bufa, lepszy hełm, i dasz rade pf ! Choć CI i tak nie wieże że to konto masz :)

Opublikowano

Sorry koledzy ale nie ładnie tak obrażać autora ;( 

@upy Ja z nim dziś na metku gadałem (też gram na twierdzy 54lvl drager PODNIETA xD [Chyba żę mi też nie wierzycie ^^) i on ma na serio 72lvl rozmawiałem z nim pokazywał mi eq noi co prawda to prawda stalka bez bonów ale ma 2 kd +3, i jeszcze mi mówił że za yangi z allegro kupił stalke +5 a potem sam ulepszał bodziami ;) 

@TOPIC

Skoro maż tyle sm to daj bony do stalki najlepiej jakieś +2000pż :) zmień hełm na żelka +9 z bonami i zrób buffa sobie ;)

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę kupiłeś eq dla szpanu a nie dla expa. Po 1 co ci z eq +9 jak nie masz żadnych bonów. Sprzedaj to wszystko prócz stali nimfy i tarczy a reszta sell i kup eq z max pz no i buf 100 punktów w INT i jesteś koks ;D

Opublikowano

thx wszystkim za odpowiedzi podziałało teraz biorę cały spocik ;) daje plus'a tym co mi pomogli a ci co mnie wyzywali to niech łapią minus'a

Do moda: temat do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...