Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

chcialem sobie kupic bodego 64 lvl

koles za ta postac chce nie drogo wiec pytam sie czy takie kupno jest bezpieczne

czy po zmianie email w koncie na moj email i zmienie pasoow sprzedawca konta ma jakis sposob zeby mi to konto ukrasc?? podobno do 9 dni email moze zostac przywrucony na poprzednie konto

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

nie znam go ,pytam sie tylko czy on moze mi to konto podrypac skoro bedzie na moim email'u czy moze przywrucuc do konta swoj stary email i mi konto zabracb ?

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Jak by ci zarypał te konto już kupione, to jest zwyczajna kradzież więc idziesz na policje a on siedzieć na 3lata ;>

Opublikowano

TAK 7 dni ma na zmiane na swój wez za pol ceny a puznije daj 2 pol jak konto bedzie twoje chyba ze to allgro to wystaw komentarz po 7 dniach

UP jak on udowodni to policji ze to jego? i jest cos takiego jak male szkody spoleczne

Opublikowano

JEZELI KUPISZ PRZEZ ALLEGRO TO ZAWIERACIE UMOWE I WTEDY JAK ON CI ANULUJE ZMIANE I ZMIENI PASSY ITP TO KRADZIEŻ WIĘC IDZ NA POLICJE

Opublikowano

po 1 kupuj przez allegro

jak cie oszuka to piszesz do administracji allegro i oni się nim zajmą więc nie musisz iść na policje admini allegro sami to zrobia

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak Jak Up

Nie kupuj od graczy między metinem !!! 100% Fake a jak już Ci ktoś zaproponuje sprzedanie konta w metinie to mów albo allegro albo PaPa :)

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...