Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor

razor1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D chcesz tym motorem po wsi jedzic taki "Postrach Wśi"? :D

Mowiac szczerze jest w bardzo dobrym stanie czytajac cenowo sadze ze tak :D fajne by sie jedzilo ;d

Sprobuj porównac z innymi aukcajmi ;>< Wiesz jezeli masz znajmoego co w tym siedzi albo ojca sie spytaj napewno jedzi na motoru nie ; D ?

30364378.png

Opublikowano

No no, nawet fajny, opłaca się za taką cenę, wyciągniesz nim może 100-120km/h Lecz nie wiadomo. Za 1300zł to opłaca się moim zdaniem. Sam bym go kupił, ale ja mam Javę 350 nią jeżdżę po wsi a skuterkiem do miasta, bo na skuter tylko mam kartę ;F Java na długiej prostej idzie 140 ale nie na cały gaz. ;F

Opublikowano

"Motor bez prawa rejestracji", czyli jak dobrze rozumiem to nie mozesz go zarejestrowac, czyli nie mozesz na nim legalnie jezdzic, czyli nie oplaca sie kupowac, i tak jak by sie dalo go zarejestrowac to bys musial kupic opony z plaskim bierznikiem, zeby po ulicy jezdzic.

RAsfepN.png
Opublikowano

"Motor bez prawa rejestracji", czyli jak dobrze rozumiem to nie mozesz go zarejestrowac, czyli nie mozesz na nim legalnie jezdzic, czyli nie oplaca sie kupowac, i tak jak by sie dalo go zarejestrowac to bys musial kupic opony z plaskim bierznikiem, zeby po ulicy jezdzic.

co to znaczy musi? ktos mu kaze kupowac opony z plaskim bierznikiem, zeby po ulicy jezdzic? zastanow sie koles...

@topic

za ta cene lepiej se kup yamahe dt 125 z 85-90 zarejestrowana i lykasz ta honde na sniadanie

Opublikowano

co to znaczy musi? ktos mu kaze kupowac opony z plaskim bierznikiem, zeby po ulicy jezdzic? zastanow sie koles...

Ty sie zastanow ziomeczku... Na takich oponach nie mozna jezdzic po ulicy bo psuja nawierzchnie, policja zobaczy i masz mandat, w ogole nie znasz sie, wyskakujesz tutaj i sie bulwersujesz mimo tego, ze nie masz racji. Jestes idiota, to sie nie wychylaj z szeregu.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ty sie zastanow ziomeczku... Na takich oponach nie mozna jezdzic po ulicy bo psuja nawierzchnie, policja zobaczy i masz mandat, w ogole nie znasz sie, wyskakujesz tutaj i sie bulwersujesz mimo tego, ze nie masz racji. Jestes idiota, to sie nie wychylaj z szeregu.

Zgadzam się to prawda jak by policja go złapała to by dostał mandat i kazali by mu zmienić jak najszybciej :]

Opublikowano

A jaki masz budżet? :D Ile max kasy może kosztować?

Przepraszam za double moderatorów ale nie mogę edytować.

Powiedz czy to ma być kros czy jakiś na drogę?

budżet do 1500 a cross na teren (niekiedy na droge zeby dojechac :P )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

0RAZ0R0.png

Opublikowano

Motocykl, nie motor...

Motor to jest silnik, a raczej na samym silniku jeździć nie będziesz. <_<

Nie lepiej kupić jakiś motorower z pojemnością silnika do 50 centymetrów sześciennych ?

Zrobisz kartę motorowerową i na luzie będziesz mógł jeździć wszędzie, a nie tylko w terenie :P

Takie jest moje zdanie ^^.

Opublikowano

Motocykl, nie motor...

Motor to jest silnik, a raczej na samym silniku jeździć nie będziesz. <_<

Nie lepiej kupić jakiś motorower z pojemnością silnika do 50 centymetrów sześciennych ?

Zrobisz kartę motorowerową i na luzie będziesz mógł jeździć wszędzie, a nie tylko w terenie :P

Takie jest moje zdanie ^^.

wszędzie to pyrkam skuterkiem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

0RAZ0R0.png

Opublikowano

Toć to jakieś malutkie strasznie jest, jak mało opisane to mailujesz, dzwonisz do sprzedawcy i wszystko wiadomo.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...