Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unrandomizer

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem fajny program który pozwala na perfekcyjne rozdanie punktów podczas zakladania nowej postaci :]

otuz

1 Zciągamy program http://www.megaupload.com/pl/?d=QUAMSEE9

2 włączamy go a potem maple story ale nie play

3 naciskamy CTRL+G i kontynłuj

4 potem masz do wyboru

CTRL+S

CTRL+D

CTRL+I

CTRL+L

NACISKAMY JEDEN Z TYCH KTÓRY NAM POTSZEBA JEZELI GGLESS I SKIL DO PERF JEST JUZ NA CZERWONO ZAMYKAMY PROGRAM I WŁĄCZAMY PLAY ROBIMY POSTAC RAS NACISKAMY ROL JAK ZAŁOZYSZ POSTAC ZAMKNIJ MS I ZNOWU WŁĄCZ JUZ GG BEDZIE WŁĄCZONE

CIESZ SIE PERF PUNKTAMI :]

SORY ZA BŁEDY ORTOGRAFICZNE JESTEM 100% DYSLEKTYKEM

nowy download ktoś na forum go wystawił dzieki wielkie miałem małe problemy z netem dokładnie to konfigurowali coś :/

http://www.megaupload.com/pl/?d=QUAMSEE9

POZDRO

unrandomizer.zip

Opublikowano

Copy Past czy może Sam robiony, nie ważne i tak sie przyda! 1 temat który pomógł:P

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

Tak jak na goze pisze znalazlem go hodząc po różnych stronkach ale wiecie może sie tu pszydać nie każdemu sie chce chodzić po stronkach i szperać a jak tylko wyjdzie program do scroli jeśli wyjdzie hehe to zaras leci tu na forum :]

Opublikowano

Powodzenia ze ktos udostepni Scroll hacka ; p

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano
o.O niewiem niepowinien blad wyskakiwac to jest na globalny server mapla a scrol oni dopiero zaczynają i niewiem nawet czy można zmienić także ja tylko powiedziałem ze jak wyjdzie to go wystawie :] nawet jak bende musial za niego zaplacic :P
Opublikowano

www.speedyshare.com www.mediafire.com

tam wstaw ten plik i daj linki

Opublikowano

czlowieku ty mnie do puaczu doprowadzasz

ja mu dalem linki gdzie moze uploadnac plik ktory juz ma a on napisal ze musi go najpierw znalezc

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

Opublikowano

Nie rob se nadziei joohhnny i inni ;D tak czy siak jak ktoś zrobi scroll hacka to go nie wystawi na żadne forum a jak wystawi to idiota ;D

Opublikowano

Nom prawda, to byłby armagedon dla gospodarki maple, każdy mógł mieć EQ max scrollowany, ceny scrolli poszłyby w góre (każdy by chciał mieć elo eq max scrolled więc trzeba więcej scrollów na rynku) lecz ceny EQ scrollowanego byłbyby o wiele niższe niż teraz xP. Zresztą jakbym miał takiego hacka to za nic nie wrzuciłbym go na forum xDD.

Opublikowano

Super ale zauważcie że przez jedno zdanie z Scroll Hackiem odrazu 10postów spamu.

Zrozumcie. Kiedyś był już przerabiany temat z scroll hackiem. Nie ma szans by taki wyszedł. Nawet jak wyjdzie to możecie tylko o nim pomarzyć więc zostawcie marzenia dla siebie i nie piszcie ich na forum.

Nie ma Detoxa więc nie wysyłam Raportu.

@Topic

Dzięki ;) Przyda mi się. Zrobie pare postaci na zapas xD Ale jakbyś mógł usuń zdanie z Scroll Hackiem.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

nie wiem why? ale mi nie działa... ;] robie wszystko tak jak trzeba :D włączam maple (nie klikam play) ctr+g, ctr+D, i close a potem play :D

Opublikowano

ja robie tak:

-wlaczam maple

-wlaczam unrandomizera

-ctrl+g

-ctrl+s

-Zamykam program

-wciskam "play"

-robie postac i mam staty 13str, 4dex, 4int, 4luk

-restart maple i have fun :D

~.^

Opublikowano

ok... wiem gdzie błąd to jest do GMS a ja robiłem w EMS... ;/ Nie ma nikt unrandomizera działającego na EMS ?? :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...