Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevrast[Pl][Hamachi]

GracjanP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NevrasT

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer hamachi NevrasT

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

sieci.png

• M2-NevrasT 1
  • M2-NevrasT 2
  • M2-NevrasT 3
  • i tak dalej ...

Hasło:

NevrasT

raty.png

Exp: x8

Drop: x3

Yang: x3

start.png

Buty Wiatru, Broń +9, 200 Czerw Mikstur.

kowal.png

Ulepszacze: Oczywiście

Magiczny metal: Nie

handlarze.png

332z688.jpg

Strona serwera:

http:/5.186.139.136/

http://5.186.139.136/reg.php

Ip serwera:

5.186.139.136

Status:

To serwer Hamachi -,-

Klient serwera:

http://www.multiupload.com/1UIPC57ZVC

Skan Klienta:

Plik ma 700 MB. Nalegam jednak o PRZESKANOWANIE we własnym zakresie.
Zapewniam jednak, że jedyne wirusy mogą być w tzw'Spolszczeniu'
oraz Kofiguracji(modyfikacja plików config)

kraj.png

Shinsoo shinsoo.png

UWAGA! Nie naciskam na grę w Shinsoo, jednak jeśli ktoś wybierze Inne królestwo proszę nie narzekać na brak GM ,eventów czy niektórych NPC.

godziny.png

• Poniedziałek: 12-22
  • Wtorek: 12-22
  • Sroda: 12-22
  • Czwartek: 12-22
  • Piatek: 12-22
  • Sobota: 12-22
  • Niedziela: 12-22

team.png

• [GA] Saavas
  • [GM] GracjanP
  • [GM] Xentia

gmmode.png

off.png

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

• GG: 6419674 - Nie spamować proszę !

Video

http://www.youtube.com/watch?v=WfDJsxN3S9c

http://www.youtube.com/watch?v=ywoTV65HqpE

W generatorze nie ma miejsca na opis serwera, więc wstawię go tutaj. Po 1 do gry wymagany jest klient. Nie martw się, gdy serwer będzie dedykowany klient pozostanie ten sam! Drugą sprawą jest opis :

1.Na serwerze jest średni drop Yang, ale za każdy sprzedany ulepszacz u Handlarki dostajemy 5k!

2.Kowal na serwerze nie pali przedmiotu, gdy nie potrzeba ulepszaczy.

3.Biolog bada przedmiot 6 godzin, ale gdy przedmiot nie nadaje się do badań można od razu oddać mu kolejny!

4.Warto na start odwiedzić kilku NPC. Możecie zobaczyć ich na filmie na moim kanale.

5.Ciekawymi opcjami dysponuje NPC Xian-Sen . Od hazardu, po marmury bossów.

6.Na serwerze nie ma KU u handlarzy. Soon za to może wymienić Ci Twoją Księge na inną!

7.Niektórzy NPC mogą wykonać dla Ciebie specjalne przedmioty, np Aranyo wykonuje Wino z Kwiatu Brzoskwini.

8.Serwer posiada kilka nowych map, w tym jedną na podobieństwo DT ( dungeon )

9.Wiele nowych bossów i potworów czeka na Ciebie.

10.Na serwerze spolszczone są WSZYSTKIE możliwe questy, + wiele nowych, ode mnie.

11.Na serwerze są 2 ItemShopy, jeden u Seon-Hae, który akceptuje monety wypadające z potworów , drugi na stronie www.

12.Na serwerze jest wiele ciekawych i nowych eventów ,jak profesjonalny skrypt obrony kamieni metin.

13.Maksymalny poziom do osiągnięcia to 120, ale powoduje to wiele błędów na serwerze, dlatego nie gwarantuje że ta wartość się nie zmeini.

14.Na serwerze są nowe bronie oraz zbroje , epickie bronie są w 100% odbugowane, sam nadawałem DMG. Są też 3 nowe rodzaje Hwanga , Złoty Srebrny oraz Brązowy.

Jeśli coś jeszcze powinno się tu znalesć, na pewno dam edita.

Zmiany na serwerze można na bieżąco śledzić na stronie

http://www.nevrast.yoyo.pl/logs.html

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Opublikowano

to tak powiem jedno ten server jest ZAJEBISTY!!!

nie wiem jak Wojtek to zrobil ale...

mam nadzieje ze kazdy bedzie dawal przynajmiej 10 zl na dedyka

jak juz jedna osoba wspomniala w tamtym temacie ktory wyladowal ww koszu jak bedzie dedyk na serverze to bedzie najlepszy polski server metin2 (lepszy od PL'a (moje slowa) )

Exp jedt dobry w 290min gry nabilem 35 lvl i nienajgorsze eq wiec...

mam nadzieje ze ten server wams ie spodoba bylo kilka osob ktorym nie podobala sie praca wojtka ja uwazam ze ten sertver jest boski niewiele osob potrafi zrobic nowego questa nowe bronie i wogole sadze ze nawet administracja na PL'u tego nei umie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Możecie oczyścić sieci z osób offline lub dodać nową?

Jeśli pomogłem daj +.

Jeśli moja wypowiedź jest ci obojętna - omiń ją.

Jednak wolę te +. :D

Gdy gram wojem nick Xonar

Gdy gram sura nick 369

Praktycznie zawsze grę zaczynam w Jinno później się przenoszę do Shinsoo.

Praktycznie zawsze grę zaczynam dziewczyną później zmieniam płeć.

Opublikowano

Chcę tylko poinformować , że oficjalny chat serwera oraz informacje co znajdzie się w nowym update znajdziecie na:

www.nevrast.yoyo.pl 

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie wejsc na stronke rejestracyjna, caly czas wyskakuje mi :Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web?

Pobralem juz Klienta, polaczylem sie z hamachi i teraz tylko rejestracja ale nie moge wejsc ;/.

Bardzo prosze o odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stronka hamachi działa tylko gdy ja jestem na kompie (12-22 )

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

no dodal kilka rzeczy ale jak na hamachi raty sa slabe a metina niebios tez zrobil ale ja wczesniej juz gralem na serwerze co byl juz metin nowy ale niemial 95lvl tylko 1 lvl i mial nazwe Imperialny albo shinso albo chunjo i drop z niego byl lepszy niz na tym serwerze hamachi bo na tym serv dropilo z tego metka bronie na 65 70 i 75lvl zbroje 61 i 66 tarcze 61 nieraz perla rekawica zlodzieja itp

Opublikowano

to ja olokos z gry... grałbym dalej gdyby nie te raty serwera i to, że jest tak wcześnie wyłączany...

Opublikowano

Jak nie ma dedyka to grać się nie opłaca a to dlaczego?;p Serwer dzisiaj o 21 był wyłączony a z tego co Tu piszą to słaby exp jest nagramy się z miesiąc wbijemy 60-70 i postacie usunięte bo Otworzą dedyka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie no spoko clienta nie moge zciagnac bo na depozit files mi pisze ze pobieram czekam iletas sekond i znowu tak ...

na mega mam zawsze ze plik chwilowo niedostepny a spol nie da sie zrobic bo te "zabezpieczenia' to lol nie zagram se ;/

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

21 jest wolna , poza tym proszę korzystać z

http://www.mpcforum.pl/topic/212845-nevrast-pl-hamachi/

tego tematu gdyż ten został scrashowany brakiem obrazków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...