Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Okradli Mnie Wydalem Kase Na Itemshop

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak cie okradli całe konto ? Czy nie dali ci przedmiotu z IS ? Powiem tak sam wysłałeś kasę, nigdy cie nie zmuszał. :) Więc nic nie poradzisz.

Opublikowano

Oczywiścię,że możesz iśc z na polcije ;] tylko IP jeśli znasz tego gostka ;] ja tak miałem i go znaleźli w ten sam dzień

Proszę o ---------

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Opublikowano

Wladzio i co powie na policji ? Okradli mnie z konta w metin2. Rozumiem jak by to był PL ale to priv ! Człowieku jak można kasę na priv wydawać. Moim zdaniem nic nie poradzisz. Popełniłeś głupotę, mam nadzieje, że na następny raz przemyślisz to co będziesz robił. :)

Podawałeś komuś passy ?

Opublikowano

Widzisz co on napisał ? Wydaje mi się, że takich rzeczy w IS się nie sprzedaje. Pewnie popełnił jakąś głupotę np. podał passy i go po prostu okradli. Jakim cudem przez IS można okraść te przedmioty ? :unsure:

Opublikowano

Tox Son słyszałeś o taksiku? okradli go z itemków za ponad 10k zł a jego z około 100zł za 100zł złodziej sziedzieć pójdzie na 2 lata a za przywałszczenie Rzeczy grozi 3 lata więzienia...

WALIĆ ---!!

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Opublikowano

Tak coś o tym słyszałem, ale co mi wiadomo to było na Plu a tu mamy sprawę z serwerem priv. Chciał bym jeszcze dodać, że nigdy nie dojdziemy to tego jak to było i czy osoba o nicku "jambosss" jest poszkodowany jeżeli nie dowiemy się jak stracił te przedmioty. ;)

Opublikowano

Jeśli wydałeś na tą grę 200 zł to idź na policję lub skontaktuj się z GA/GM, kimś z tego serwera. Pogadaj z nimi o zaistniałej sytuacji :)...

Człowieku... o 30 zł będziesz się bił? Daj sobie spokój i pogadaj z GM/sGM/GA...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Wszystkie przedmioty z gry sa wlasnoscia tworcy gry

Jesli to bylo 100zl to jest mala szkodliwosc czynu i nawet nie masz co isc bo Cie wysmieja.

Po2 wyslales sms jako Donate na server czyli aby wspomoc server co nie jest obowiazkowe

Wiec mozesz im doslownie naskoczyc :D

Opublikowano

Heh, jakby nie TVN, to by nasza boska Policja tym " Taxikiem " nie zajęła. Nie wiem poco chcesz robić dym za 30zł.

Idź spróbuj może Policja ci pomoże. ;) Tylko nie zapomnij ze sobą zabrać rodziców.

Pozdrawiam, życzę sukcesu.

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Jedyne co możesz to zrobić, to płakać, że jesteś tak głupi, aby wydawać realną kasę na pierdolone przedmioty do gry, które możesz mieć praktycznie za darmo. W regulaminie wyraźnie pisze, że przedmioty ani konto nie są własnością gracza i nie ma on praw do żadnych roszczeń. Dodatkowo grałeś na privie, co samo w sobie jest nielegalne. Chociaż możesz iść, panowie na policji też chcą się pośmiać.

ja zamiazt plakac to bym walil bulke albo ogorka xDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEE

A można spodziewać się czegoś więcej po gównie twojego pokroju?

Opublikowano

Moim zdaniem jego rodzice jeszcze go " wyśmieją " , że chce iść na policję o 30zł. Popieram wypowiedź Ventos'a w razie nagłego spacerku na policję, zabierz rodziców. ;)

Opublikowano

Na PL Taxik Wydał Dużo kasy na is widzieliśce wybonowane eq ??

on wydał z 2k zl a nie 30 zl 2 tysiące To jest coś a nie 30 zl -_- jeszcze PRIV

OndteAw.png

Opublikowano

ehh weź człowieku nie graj lepiej jak za 30 zł na jakaś grę chcesz iść na policje

Polecam ci się ogarnąć i wyłączyć komputer pozdrawiam

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Hehe zal mi was. Konta na globalach, privach itp sa wlasnascia osoby, firmy, ktora stworzyla dany server. Nikt cie nie zmuszal zebys wyslal sms-a, a policja albo cie wysmieje, albo jak go znajda dzadza mu grzywne <w co watpie>, policja najprawdopodobniej cie oleje bo maja wazniejsze sprawy na glowie.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Ludzie kiedy wy skumacie ze z takimi przestepstwami nie da się nic zrobić bo

1 konta nie są WASZE !!! Gameforge a jak priv to jakiegos noname

2 myslicie ze to jest tak jak tvn pokazał ? policja nie chciala zle wypasc przed kamera to obiecali pomoc i pewnie hoja zrobili

3 Co powiecie na komisariacie ? Panie komisarzu ukradli mi konto w metinie ? lol ?

4 Pomiajac te wszystkie punkty zobaczcie jakie sa koszty rozprawy sadowej .. co prawda jezeli ja wygrasz nie pokrywasz kosztow a co jak przegrasz ? bo gameforg powie ze nie chce ratowac twojego konta ?

5 Jest tyle innych kradzierzy prawdziwych ... rzeczy elektronicznych z sklepow , domow , miejsc pracy itd Policja nie ma czasu na dochodzenie spraw na nawet 2 k zl taka jest kur Polska rzeczywistość

6 Dając przykład autostrady A2 po jakim czasie sie skapneli ze kradna im towar a potem ten sam sprzedaja ludzie paranoja ...

Współczuje Ci naprawdę ale tych Pieniędzy już nie odzyskasz wiem co mówie ;/

Opublikowano

Tox Son słyszałeś o taksiku? okradli go z itemków za ponad 10k zł a jego z około 100zł za 100zł złodziej sziedzieć pójdzie na 2 lata a za przywałszczenie Rzeczy grozi 3 lata więzienia...

WALIĆ ---!!

bo padne jego eq 10k najwyżej 2 tysiące to mógł wydać

omg pójdź na policje i powiedz ze jesteś czopem bo podałeś komuś passy i sie boisz przyznać ehhhhhh

Opublikowano

mówią... że za głupotę się płaci...wysłałeś sms'a wspomagającego właściciela serwera, a okradli Cię z własności właściciela serwera, więc w czym problem?wystarczy logicznie pomyśleć co prawda prywatny serwer sam w sobie nie jest legalny ale i tak każdy to ma w 4 literach ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...