Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Novamt2

OrSzuLek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem na novamt2, co , konta usunięte i all od nowa czy nowa reklama? ....

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

Fajny serwer naprawdę polecam,zapraszam do CHunjo Nick./\/3E()SRAD/\

DAWAĆ ------------!!!!

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Opublikowano

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 14

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 14

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 15

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php:12) in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 22

Warning: mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in /homez.358/novamts/www/low/Loginok.php on line 24

gdy chce sie zalogować na głownej stronce ..

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

No tak autor tematu zapomial dodac ze reje juz jest OFF ^^

Wiec temat mozna zamknac ...

Pozatym nic nowego nie wiem po co NauR robi nowe mapy dla tych 100 osob online ? :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja P******* Kiedy znowu powstanie jakis ciekawy priv same szity na kazdym privie to samo ku***

Też właśnie czekam nowe misję bronie zbroje Mapy handlarze itd....

jak na razie coś znaleźć nie mogę

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Admin Cienia
Opublikowano

Brak siedmiu skanów oraz nie stosowanie się do regulaminu. Zamyka i idzie w kosz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...