Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam

mam pytanie dotyczace platnosci w paypal,najlepiej aby odpowiedziały osoby które tak kupuja smocze monety

a więc,mam konto na paypal,i na pewnej stronie na ktorej jest ponad 10$...ktore sa juz na paypalu

i gdy chce zamówić na stronie metin2.pl sm i wybieram metode paltnosci paypal to wyskakuje mi w nowej karcie strona do zalogowania pp,gdy juz to zrobie prosi mnie o karte kredytowa...

moze ktos by mi poradzil jak zamowic sm przez paypal?z gory dziekuje

Opublikowano

cytuje coto jest ten kod: W przypadku kart MasterCard oraz Visa są to trzy ostatnie cyfry w obszarze podpisu na odwrocie karty. W przypadku kart American Express są to cztery cyfry z przodu karty.

i tak zrobilem przepisałem te cyfry

i pokazało się to

Karta kredytowa nie została dodana, ponieważ nie można zweryfikować jej 3-cyfrowego kodu CVV2/CVC2. Kod ten jest wydrukowany na odwrocie karty, po prawej stronie jej numeru. Możesz także skorzystać z informacji zawartych Więcej informacji na ten temat znajduje się w nadesłanej przez nas automatycznej wiadomości e-mail. Powodem może być brak obsługi tej czynności przez system bankowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...