Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gość wykorzystał jakiś sposób, wbil mi się na konto i po zmieniał email oraz hasło do konta.

Jestem cały czas zalogowany na stronie. co mogę zrobić by usunąć konto, postacie , cokolwiek?

Opublikowano

na skrzynce nie mam żadnej wiadomości, chwilę temu się zalogowałem na konto na stronie. nie ma tam nic oprócz postaci ale ona też nie ma eq. czy jest jakiś bug by teraz to skasować? mój kolega miał podobną sprawe i on konto stracił na dobre.

Opublikowano

1 . sprawdź skrzynke powinna Ci przyjść wiadomość , że prosisz o zmiane e-maila , możesz ją albo anulować albo zaakceptować jeśli będzie to sę nie pomyl i nie zaakceptuj .

2 . Spróbuj przypomnieć hasło na swój e mail - na swoim e mailu zmień hasło i odpowiedzi .

3. Jeżeli zmienił hasło do konta i zmienił e mail to raczej już nic nie zrobisz , możesz się dowiedzieć na jaki e-mail zmienia konto i mu się włamać lub dzwonić na policje i koleś można powiedzieć , że ma "bana na 3 lata" bo to jest karalne i taka sprawa już była na policji i w TV właśnie o metinie .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...