Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Co Robić?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z moją kuzynką... wszystko odgapia... tylko niewiem co zrobić żeby przestała, mogę nawet powiedzieć że jest także bardzo głupia... ponieważ keidyś jej powiedziałem że od całowania można zajść w ciąże a ona to wzięła na poważnie... doradźcie coś, co zrobić żeby przestała odgapiać xD bo np. była taka sytuacja w której powiedziałem uwielbiam koty, powiedziała to samo, za 5 minut powiedziałem że uwielbiam psy a ona powiedziała że też je uwielbia a koty są łeeeee, a znowu za 5 minut powiedziałem Jak ja niecierpie zwierząt, tylko brudzą i srają xD i powiedziała to samo że nie cierpi zwierząt... doradźcie mi coś żeby przestała tak robić?

Nawet się zastanawiałem żeby jej nie powiedzieć że gram w Hello kitty i jej wmówić że to super gra xD

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ile ty masz lat ,a ile ona ma lat?

Jeżeli się nie od czepi to powiedz żeby wypierdalała i tyle.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ja 12 i ona 12 xD asdasdasdasdasdasdsadsadsadsadsadsadsasd 15 znaków xD

@edit I też jest taki problem że ja chodzę w męskich ubraniach i ona też.... Ale pan 2x up ma dobrą odpowiedź bo raz mi zakosiła bielizne o_0

76561198014515809.png

Opublikowano

fail... zwal se konia tego już nie powtórzy.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Ale jestem ciekaw co by zaczęła robić gdybym jej powiedział że zacząłem się uczyć japońskiego xD

@edit To wiem że idol jestem dla niej ale wiesz... dziwne jest to że mnie nie lubi a odgapia... i wydaje mi się że na złość mi to robi xD próbuje ale jej to nie wychodzi... bo kiedyś ciągle mi dokuczała o bleacha ja oglądam bleacha a po tygodniu patrze, a ona ma wszystko z bleacha, tapeta w komórce na kompie, oldery avatary itp z bleacha, na drugi dzień na skype się pyta i co?, wkurzyłam cię? i tak w kółko, ale ją zablokowałem xD

76561198014515809.png

Weteran
Opublikowano

@2xup

ale zrobi sobie palcowke . : d

powiedz starym

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

No i co w tym złego ,ze bys jej powiedział ,ze uczył bys sie Japonskiego?:> ja sie go ucze od bardzo dawna i jakos w tym nic szokujacego nie widze.

Dla mnie temat bez sensu pokazujacy tylko jak modzi ludzie sa głupiutcy :P

Przejdzie jej.

Nie wydaje mi sie zeby tym zachowaniem jakos ci w czyms szkodziła.

Opublikowano

dobra tylko jak byś miał tak od bodajże 4 roku życia to poznałbyś że to już troche wkurza...

76561198014515809.png

Opublikowano

dobra tylko jak byś miał tak od bodajże 4 roku życia to poznałbyś że to już troche wkurza...

Po pierwsze jestem płci żeńskiej :)

Po drugie, nie przesadzajmy. Jest to mała dziewczynka tak samo jak ty jestes młodym chłopakiem. A jej to przejdzie.

A Tobie krzywda sie nie stanie :)

Opublikowano

Po prostu jestes dla kuzynki idolem :) nie wiem czy to powód do tego by robic z tego taki problem :)

Chce sie na Tobie wzorowac i to bardziej powód do dumy. Przeszkadza Ci to w czyms? :]

Ja jak po kimś kiedykolwiek coś powtarzałem to chodziło o to, żeby tę osobę wku*wić. Chyba nie o to chodzi.

#top

Zacznij to olewać, w końcu jej się znudzi.

Opublikowano

Już to olewam a nawet to niszcze xD znalazłem sposób ale przestaje działać xD

76561198014515809.png

Opublikowano

Powiedz, że lubisz anal :D

Albo, że masz dziewczynę ^_^

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Toc ;d wiesz jak mozesz jej zaltawic np chrząsc brzmi chrzcinie czy inne trudne wyrazy to sie napewno ucichnie xD

30364378.png

Opublikowano

ona jest młoda Ty tak samo to normalne, że jakoś chce ci się upodobać... niestety musisz to przecierpieć... wydaje mi się że jakoś chce zwrócić na siebie uwagę... po prostu nie mów co chwile że czegoś nie lubisz a coś lubisz itp itd... nie jestem psychologiem więc ci bardziej nie pomogę.. .to normalne.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Toc ;d wiesz jak mozesz jej zaltawic np chrząsc brzmi chrzcinie czy inne trudne wyrazy to sie napewno ucichnie xD

Są tak trudne, że nie umiesz ich napisać? ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja 12 i ona 12 xD asdasdasdasdasdasdsadsadsadsadsadsadsasd 15 znaków xD

@edit I też jest taki problem że ja chodzę w męskich ubraniach i ona też.... Ale pan 2x up ma dobrą odpowiedź bo raz mi zakosiła bielizne o_0

To nie miejsce dla dzieci. Ubierz się jak wieśniak, szoruj się odpadami tak by Twoja woń była naprawdę odrażająca, a może tego nie odgapi.

Oczywiście przepraszam jeśli Cie do urazi, to nie iż mam ochotę na warna, za potencjalną obrazę.

Zerwij z nią kontakt, gdy tylko ją zobaczysz, bądź nieuprzejmy? Lub niech to rodzice załatwią.

Opublikowano

@up właśnie jak zerwe kontakt to będzie jeszcze gorzej :D Bo będzie awantura w rodzinie... xD Czemu np ją zablokowałem itp. Raz jej powiedziałem że whackowalem się do pentagonu i w to uwierzyła.... i do tego powiedziałem że do mnie przyjadą xD ale zerwac kontaktów nie moge bo się wszyscy w domu o niej obrażą... i będzie na mnie ;D xD

76561198014515809.png

Opublikowano

z tym zablokowaniem to mam podobnie ... ja tam się ciesze ze kuzyn bierze ze mnie przykład, wreszcie zaczyna słuchać normalnej muzyki, nie jakiejś technozjebskiej ^.^

kup sobie sztuczne blizny w jakimś sklepie z "dziwnymi rzeczami" nawal parę na nadgarstki i pokaż jej, powiedz że zaczynasz się ciąć ;) jak powtórzy to jest szansa że się wykrwawi i będzie po problemie ;)

(najlepiej daj te "sznyty" wzdłuż żył, jest większa szansa że się wykrwawi ;D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...