Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny Auto Grab Program Do Podnoszenia Wszystkiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuje AutoGrab programu do podnoszenia wszystkiego z ziemi ponieważ gram na metku priw gdzie dropi dużo skarbonek a w literke Z nie chce mi się już tak długo klikać i nie dawajcie żadnych PICK UPÓW bo są beznadziejne za długo to po prostu trwa. Był kiedyś na plu taki bocik i był po prostu świetny wszystko podnosił po prostu w kilka sekund a oto jego fota http://img831.imageshack.us/i/fogao.jpg/

tylko potrzebuje takiego bota co działa na priwach bo na tym mi znaki zapytania wywala bo on działał kiedyś na plu :>

Opublikowano

wiesz że jest coś takiego jak print screen?? Dobry jesteś robiłeś zdjęcie ekranowi? To o czym ty mówisz to też jest auto pick up tylko że nie wciska zzzzz tylko korzysta z funkcji ASM do podnoszenia dropu:) to by było na tyle... narazie więcej ci nie pomoge:(

eh...

Opublikowano

Tak jak @stronka111 Klikasz na klawiaturze Print Screen i wklejasz do mapy bitowej!!

A odnośnie pytania. W wielu hackach jest opcja "Pick Up" i to musi wystarczyć :P ! Nie spotkałem się z takim hackiem jak na "screenie"

df7e059bdd1568baab4ab7e125a8974c.png

Opublikowano

Po pierwsze wiem ze się używa Print Screen a po drugie to mam trochę zmodyfikowanego xpeka i mi to nie działa dlatego dałem zdjęcie z koma :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...