Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Cc

bolo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio na jakimś zagranicznym forum znalazłem hacka który dodaje CC. Dużo się namęczyłem żeby go ściągnąć i wydałem nawet na to trochę kasy.

Dzięki temu programowi na itemkach za cc zarobiłem spora ilość ALZ

Jedyne co musicie zrobic to wysłac mi swoje ID i PASS z gry na moj email [email protected]

cc powiniście mieć na koncie w ciągu paru godzin. A i nalezy wyłączyc wyszystkie kłudki (sub pass) bo inaczej pojawia się error.

dowód - http://zapodaj.net/images/eef7e6e2110a.jpg

To nie żadne oszustwo, polecam sprubować

Maksymala ilość CC ktore moge dołądować na 1 konto to 20'000 cc na 24 h

Opublikowano

hahaha, pewnie kolejny oszust, myslisz ze ktos sie nabierze? ty sam nie zrobiles tego programu tylko sciagnoles, to jak dziala to daj nam upload a nie wyludzasz pasy zeby doladowac niby, a po godzinie konto hakniesz, bo kazdy wie ze nie ma takiego prograamu, i jeszcze masz 3posty

13032777318975834031.gif

Opublikowano

hahaha, pewnie kolejny oszust, myslisz ze ktos sie nabierze? ty sam nie zrobiles tego programu tylko sciagnoles, to jak dziala to daj nam upload a nie wyludzasz pasy zeby doladowac niby, a po godzinie konto hakniesz, bo kazdy wie ze nie ma takiego prograamu, i jeszcze masz 3posty

Masz racje nie wysylajcie nic, te hakerstwo to jeden wielki shit a najlepiej zeby ktos ten temat usunoł... sry za błedy ort

• Dodaj nową pozycję...