Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ninja Dagger I Sura Wp

Majster_Bieda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1)

mam zamiar zaczac grac od nowa ale mam pewne watpliwosci.

Jak wiemy woje maja to silne czy aure, surak ma to czarowane a taki ninja cale nic:/

Prosze mi powiedziec od jakiego lvl'a ninja gra sie juz naprawde trudno?

2)

A teraz odnosnie surki wp.

Bardzo mnie kusi grac surka wp ale nie wiem czy jako drugie bic w czarowaną czy moze wirek lub palec:/

Czarowana bardzo by mi ulatwila zycie poniewaz zawsze lubialem grac mentalem ale wiadomo eq dla wojow drogie:/

a teraz kolejne pytanko odnosnie surki. Jak to jest surakiem w lesie? serio nie da sie nim juz bic w lesie poniewaz drzewa kradną manę?

Prosze serdecznie o odpowiedz na moje pytanka.

pozdrawiam Michał

Opublikowano

Jesli chodzi o ninje to polecam chmure zrobic na m1 i wgrac dmg hacka i wtedy spot masz na skilla;) sam tak robie xD

a jesli chodzi o sure wp to polecam :czarowane ostrze, zbroja i potem wirek

Opublikowano

To z kradnięciem many to nieprawda... Ja ci polecam grać surą wp czarowane ostrze/czarowana zbroja/wirek/palec/rozpro/strach

A co do ninji to na odwrót... Na początku jest trudno a później jesteś kox w pvp a i exp przyzwoity

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

@Up a byles w red lesie kiedys?

To jest prawda ze mobki kradna mane i wtedy idzie duzo nieb potow. Ale teraz jest juz atlantyda wiec mysle ze red juz nie potrzebne.

A co do tych skilli zamiast palca polecilbym ci strach zrobic bo to w atlantydzie duzo ci pomorze. Jesli chcesz robic postac do pvp do oczywiscie Palec potem strach i rozpro na sam koniec

Opublikowano

Surka wlasnie na poczatku jest trudniej, ale jak zrobisz boja ostrze na M i dobre eq to jest MIODZIO.

Opublikowano

Ja gram mentalem zeby potem zaczac grać ninją :]

Ninja + chmurka = 70lv w miesiąć. I potem kox w pvp :)

a exp dobry.

jedyna wada ze nie ma skili ochraniajacych ani atakujacych trwałych [ jak aura]

Ale i tak jest w miare dobrze :D

na exp bocie w v2 jest super ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

bliższy memu sercu jest surak:/

ale tutaj mam gigantyczny dylemat:/

co z tą czarowaną:( Maxowac ja jako 2 czy wogóle odpuscic sobie?

A tak ogólnie to najbardziej chcialbym grac mentalem ale to silne zajebiscie drogie mnie bardzo zniecheca:(

ninja to wiem ze bije 10x chmurką ale potem w v1,v2 to wiecej niz 1/2 grupki nie ubije gdyż padne takze exp powolny na wyzszych lvl'ach jak 50:(

Opublikowano

Jak chcesz grać surą i chcesz bić w czarowaną, to rób od razu boja. A jeśli nie chcesz robić boja, to idź w wir.

Zagraj na privie, wypróbuj obie postacie. Jak lubisz wojów, wybierz WP. To taki trzeci woj. A jak wolisz raczej coś szybkiego, to bierz daggera.

EDIT: WP i red las? Nie jest źle. Ale np. strach pokazuje pazurki w grocie. Grota jest 100x lepsza od lasu.

Opublikowano

lepsza ale tam trzeba miec wybajerowane eq a ja nie chce wydawac duzo kasy na is ...:/

A jak juz wejde do v1 czy v2 to na poczatku bede bil z ziemi a nastepnie gdy jzu bede mial wyzszy lvl i lepsze eq to wejde na konia:)

Ale ten wpek jak by nie patrzec ma 4x buff i 2x skill z dmg:/

Opublikowano
To z kradnięciem many to nieprawda... Ja ci polecam grać surą wp czarowane ostrze/czarowana zbroja/wirek/palec/rozpro/strach

A co do ninji to na odwrót... Na początku jest trudno a później jesteś kox w pvp a i exp przyzwoity

Buahaha ciota nawet w lesie/red lesie nie była...

Tak nie da się tam expić ze względu na drzewa kradnące PE co oznacza że skille się kończą a bez skilli ded...

Ja polecam grać daggerem i tak jak któryś tam UP powiedział: wgraj sobie DMG hacka i zrób Chmurkę n M1 i na 20 lvl 3-4 grupki Bo masz na hita, ja w ciągu 11 godzin wyexpiłem tak 35 ninja i chodziłem na bossy... Polecam daggera bo jest też tani w utrzymaniu ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

lepsza ale tam trzeba miec wybajerowane eq a ja nie chce wydawac duzo kasy na is ...:/

A jak juz wejde do v1 czy v2 to na poczatku bede bil z ziemi a nastepnie gdy jzu bede mial wyzszy lvl i lepsze eq to wejde na konia:)

Ale ten wpek jak by nie patrzec ma 4x buff i 2x skill z dmg:/

Ma 3x buff i 3x skill dmg :

Buffy: Czarowane ostrze,Czarowana zbroja, Strach

Skille DMG: Wirek, Rozpro, Palec

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

Wirek Potem szybki na końcu krycie

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...