Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens instalacji Visty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie mi konkretne powody dla których warto zainstalować Viste, te dobre i te nie.

Dobre:

- Directx 10 ... lepsza grafika, na XP nie pójdzie Ci DirectX 10.

Złe:

- Wkurwiające okienka, i to bardzo ... Kontrola rodzicielska.

- Dziwne jej działanie.

Sprzęt mam dobry jak na Viste więc jak wy myślicie, bo ryzyko jest :D.

Sprawa jest najwyższej wagi, a google nie pomoże.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Popieram stare XP ;P To,ze d.10 masz to by mnie nie przekonało...

Opublikowano

Dodam, że:

directx_9_vs_10.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

- Wkurwiające okienka, i to bardzo ... Kontrola rodzicielska.

- Dziwne jej działanie.

jaka kontrola rodzicielska?! :O jakie wkurwiajace okienko? chodzi Ci o wyglad? (mozna ustawic styl klasyczny). jesli chodzi CI o UAC (chyba tak to szło) czyli potwierdzanie prawie kazdej akcji, mozna to wylaczyc.

imo vista ma wiecej mozliwosci i wydawala mi sie lepsza, niestety moj komp nie na nia :(

jakie dziwne dzialanie? :D

btw zainstaluj linuxa :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Jest takie coś, ale można to wyłączyć w Zaporze.

Właśnie się zastanawiam po co mi Vista, skoro jest beznadziejna.

Parametry kompa:

4 gb ram,

5,2 ghZ,

Karta graficzna 9600GT 512

Opublikowano

Ja miałem na Viście problem z netem nigdzie nie było sterów a jak wgrałem stery pod viste jak znalazłem to nie działały Stary dobry XP i jedziesz lub stary Pingwin :D

signature0a.png
Opublikowano
4 gb ram,

jesli masz jeszcze XP to moge sie zalozyc iz wykrywa ci 3 gb ramu....

otoz vista jest przeznaczona dla komputerow z prockami 4.0 i 3+gb ram

ja sam mam xp i 4 gb ramu i wykrywa 3 :P jak wyjdzie gta IV bede mial 1 gb ramu w zapasie ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Przy okazji, jeszcze mogę zainstalować Windows Seven.

Kto o nim nie słyszał, zapraszam:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows_7

Opublikowano

Aciek 7mka jest w wersji beta i to tez nawet nie wiem czy beta tylko jakas alpha, anyway narazie nie nadaje sie do swobodbnego uzytku.

Mike, zainstaluj xp x64 0o, tu nie chodzi o OS tylko o architekture jego.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 6 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...